Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +39
upiekłem sobie pitce, do tego pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
aversxx +3
ladnie usuwać post? Nic to nie da. @sildenafil Dowody zostały już przesłane i zapisane. Będziesz się na policji tłumaczył.
#powodz #wroclaw
#powodz #wroclaw
@Filipterka25: cała Zachodnia Europa to dzicz bo używa papieru, ale za to azjatyckie dzikusy to cywilizacja?
@jakub-krzewicki: to jest nieprawda. Przed Islamem był tam miks judaizmu, chrześcijaństwa i wierzeń pierwotnych regionu.
W tej kwestii Europa jest 100 lat za arabami
Jak się nie wyciera papierem przed umyciem, to ma potem uwaloną i śmierdzącą rękę. Jedno umycie rąk nie wystarczy do pozbycia się takiego smrodu.
Pisz za siebie, ja sobie potrafię dupę wytrzeć by nie chodzić z osraną. Poza tym jestem zdrowy i nie jem syfu więc praktycznie papier czysty.
Po drugie po bidecie dalej masz bakterie kałowe na dupie, nie znikają. Chyba że się domestosem podmywasz...
@ch1va5: i te obsrane chusteczki walisz do kosza? Xd
@jakub-krzewicki: to nie znaczy że ludzie w mekce wyznawali hinduizm. Wyciągasz zbyt dalekie wnioski.
Wiele domków i grobów różnych mułłów poburzyli saudyjscy wahabici przez ostatnie stulecie, nawet zabytków po wielu Towarzyszach Proroka nie oszczędzili. To ja już wolę wierzyć w to, co indyjskie kroniki (itihasy i purany) mają do