Aktywne Wpisy
djpatri +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +58
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
To właśnie o to chodzi, że leje po rowie tą wodą z butelki, a druga ręką przeciera to g---o. Nie bez powodu prawą ręką mają do jedzenia, a lewą do srania... ¯\(ツ)/¯
@Nusantara: Za każdym razem jak wracam z Azji do Polski to nie mogę się nadziwić że ludzie nie myją d--y czymś takim tylko nadal jak zwierzęta rozcierają kupe. Pół biedy jak się zrobi twardy stolec ale jak od kebaba i tłustego jedzenia dostanie się sraczki to jedynie prysznic ratuje dupę (hehe).
To urządzonko to jedna z tych rzeczy
Używam od 20 lat mieszkając w Azji. Jak zabieram rodzinę do Europy to muszę im tłumaczyć, że albo mają własne nawilżane chusteczki, które są totalnie nieefektywne i czasami trzeba zużyć kilka paczek... albo trzeba rozcierać g---o na dupie papierem. Jak pytają czy wszyscy noszą takie chusteczki przy sobie, to akurat dochodzimy do jakiegoś zabytku i mogę im
@groundcontrol: A nie rozmazują?
Musisz popracować nad techniką skoro rozmazujesz sobie gowno po pośladach i Ci się później kleją xddd
Chyba, że ja żyję w jakiejś bańce (mokry papier odkąd pamiętam, wcześniej podmywanie).
To Wy od kilku, no już w zasadzie dekad, nie macie zawsze na półeczce mokrego papieru?
Dyszki, czy dwóch miesięcznie Wam szkoda (uhm, niech zgadnę, bo trzeba kupić czteropak Halnego?), czy o co tu chodzi?
@patryk_66: I nosisz ten papir do pracy, schroniska w górach i tak dalej?
@ElectroNICK: paaaanie :))) W poprzednim wcieleniu mojego pracodawcy (branża IT/Telecom) mieliśmy jakiś dojny kontrakt z jednym z krajów tradycyjnie miłujących pokój i tolerancję (chyba Syria), organizowaliśmy dla tu na miejscu szkolenia produktowe na które przyjeżdżały całe ekipy. Takiego cyrku w firmie to nie było już chyba nigdy potem.
Butelki wody mineralnej wystawiane na stoły jako woda do
Pewnie dlatego prawdziwy kebaba piecze dwa razu. Tajemny składnik to niedomyta ręką Ahmeda
Ale proszę też nie zmieniać tematu - dlaczego Polacy z tego nie korzystają tak, jak z suchego? Jak dorzucają "szesnastaka" rolek to powinni wrzucać też mokry do koszyka, a tego nie robią.
Dlaczego?
Bo Testo miał rację ("bo są zwierzętami")? Czy jak?
@Jarek_P: A to wynika z szerokości kanalizy w różnych krajach. Generalnie, w