Wpis z mikrobloga

Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w zakładzie pracy Islamistów to nie wyrzucajcie butelek z toalety. #pracbaza #islam
  • 132
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miki4ever: a gdzie ja napisałem, że oni używają bidetu ?

To właśnie o to chodzi, że leje po rowie tą wodą z butelki, a druga ręką przeciera to g---o. Nie bez powodu prawą ręką mają do jedzenia, a lewą do srania... ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Jest jeszcze coś takiego. Dużo tańsze i prostsze w montażu od bidetu

@Nusantara: Za każdym razem jak wracam z Azji do Polski to nie mogę się nadziwić że ludzie nie myją d--y czymś takim tylko nadal jak zwierzęta rozcierają kupe. Pół biedy jak się zrobi twardy stolec ale jak od kebaba i tłustego jedzenia dostanie się sraczki to jedynie prysznic ratuje dupę (hehe).

To urządzonko to jedna z tych rzeczy
  • Odpowiedz
@Nusantara:

Jest jeszcze coś takiego. Dużo tańsze i prostsze w montażu od bidetu

Używam od 20 lat mieszkając w Azji. Jak zabieram rodzinę do Europy to muszę im tłumaczyć, że albo mają własne nawilżane chusteczki, które są totalnie nieefektywne i czasami trzeba zużyć kilka paczek... albo trzeba rozcierać g---o na dupie papierem. Jak pytają czy wszyscy noszą takie chusteczki przy sobie, to akurat dochodzimy do jakiegoś zabytku i mogę im
  • Odpowiedz
Czy Ty własnie sugerujesz,że tylko Polacy są niecywywilizowanymi ludźmi i rozmazują kał po rowie?

@groundcontrol: A nie rozmazują?

można się nabijać, bo niby dupę myją, a rąk to później na ogół już nie
  • Odpowiedz
  • 13
@Filipterka25

@ElectroNICK: Czy ty właśnie starasz się nabijać z Turka, że on myje dupę po sraniu jak cywilizowany człowiek zamiast rozmazywać kał po rowie jak Polacy?

Musisz popracować nad techniką skoro rozmazujesz sobie gowno po pośladach i Ci się później kleją xddd
  • Odpowiedz
@ElectroNICK: wszystko ok, rozumiem. Ale tez nie rozumiem tej retoryki "POLACY ROBACY ROZMAROWUJO" @Filipterka25
Chyba, że ja żyję w jakiejś bańce (mokry papier odkąd pamiętam, wcześniej podmywanie).

To Wy od kilku, no już w zasadzie dekad, nie macie zawsze na półeczce mokrego papieru?
Dyszki, czy dwóch miesięcznie Wam szkoda (uhm, niech zgadnę, bo trzeba kupić czteropak Halnego?), czy o co tu chodzi?
patryk_66 - @ElectroNICK: wszystko ok, rozumiem. Ale tez nie rozumiem tej retoryki "P...

źródło: Velvet-Intima-mokry-papier-toaletowy-nawilzany-42-sztuk

Pobierz
  • Odpowiedz
Także jak macie w zakładzie pracy Islamistów to nie wyrzucajcie butelek z toalety.

@ElectroNICK: paaaanie :))) W poprzednim wcieleniu mojego pracodawcy (branża IT/Telecom) mieliśmy jakiś dojny kontrakt z jednym z krajów tradycyjnie miłujących pokój i tolerancję (chyba Syria), organizowaliśmy dla tu na miejscu szkolenia produktowe na które przyjeżdżały całe ekipy. Takiego cyrku w firmie to nie było już chyba nigdy potem.
Butelki wody mineralnej wystawiane na stoły jako woda do
  • Odpowiedz
@Filipterka25: no tak, tak samo jak kulkę pod pachy. Takie rzeczy zawsze muszą być.

Ale proszę też nie zmieniać tematu - dlaczego Polacy z tego nie korzystają tak, jak z suchego? Jak dorzucają "szesnastaka" rolek to powinni wrzucać też mokry do koszyka, a tego nie robią.

Dlaczego?

Bo Testo miał rację ("bo są zwierzętami")? Czy jak?
  • Odpowiedz
Papier toaletowy też był używany, ale jako ręcznik. Po czym bliskowschodnim zwyczajem rzucany nie do klopa, a na podłogę obok. Niestety, panowie byli jak najbardziej otwarci na nową, obcą dla siebie kulturę i próbowali używać papieru również i na sposób europejski. NIe wiem, czy im przypadło do gustu, wiem natomiast, że papier po użyciu również lądował na podłodze

@Jarek_P: A to wynika z szerokości kanalizy w różnych krajach. Generalnie, w
  • Odpowiedz