Wpis z mikrobloga

mordeczki możecie już wynająć kurnik inwestycyjny od Julki Wieniawy, 45 m2 za jedyne 8k ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Miesięczny czynsz najmu 7 000 zł + opłaty administracyjne w wysokości 1000 zł + opłaty licznikowe wg zużycia

Kaucja: 14 000

Umowa: najem okazjonalny, minimum rok / Dostępność : od 15 września

https://www.youtube.com/watch?v=ql0FRAIYuYk

#nieruchomosci
affairz - mordeczki możecie już wynająć kurnik inwestycyjny od Julki Wieniawy, 45 m2 ...

źródło: xd

Pobierz
affairz - mordeczki możecie już wynająć kurnik inwestycyjny od Julki Wieniawy, 45 m2 ...
  • 135
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KilY westwing to taki sklep niemiecki xd, nie za tani ale też nie za drogi. Jak kupicie tam coś na firmę to możecie się spodziewać telefonu z US.
  • Odpowiedz
serio z pocałowaniem ręki? Wiesz że w dobrej lokalizacji, ładniejsze mieszkania możesz wynająć za połowę tej ceny? Chyba że błogosławieństwo celebryty to dla Ciebie wartość dodana za którą warto przepłacać.

@Dante555: raczej nie bardzo idzie wynajac cos ladniejszego w dobrej lokalizacji za 4k w Warszawie, szczegolnie ze te jej mieszkanie jest na Koszykowej
  • Odpowiedz
@affairz Cena absolutnie odklejona. Sam mieszkam w kamienicy w super lokalizacji - 70m, ładnie wykończonym za 5k. I za 8k to można oczekiwać super standardu i 100m+. Co nadal jest jakąś absurdalną ceną włożoną w najem.

Nie mniej nie mogę czytać tutaj ludzi narzekających na wygląd tego mieszkania. Bo jest przepiękne.

Wrażliwość estetyczna i kapitał kulturowy w tym zakresie w Polsce jest dramatyczny.
  • Odpowiedz
@Kayleigh:

Nie mniej nie mogę czytać tutaj ludzi narzekających na wygląd tego mieszkania. Bo jest przepiękne.

Co takiego w tym mieszkaniu Tobie spodobało się najbardziej? (Tak z ciekawości pytam)
  • Odpowiedz
@wrednyroman jest bardzo spójne. Pomimo tego że jest mocno eklektyczne to paleta kolorystyczna oraz dopasowanie rzeczy z różnych stylów jest super.

Świetna podłoga. Fakt że białe ściany dają wybrzmieć pojedynczym po prostu bardzo ładnym elementom. Świetne lustro podróżne. Bardzo ciekawe proporcje. Ładny wazon. Zabudowa faktycznie bardzo ładna. Kamień również ma taką surową, nietypową budowę.

Jakość materiałów widać że dobra. Nietypowa paleta ale nie jest naćkane. Jest właśnie w sam raz aby
  • Odpowiedz
@wrednyroman też fakt że ludzie nie wiedzą że to nie są stare dziadostwa albo tektura z ikei. Tylko np te zaokrąglone elementy to typowe nawiązania do estetyki panującej w międzywojniu w Polsce. Czy też ogólnie na świecie Art Deco
  • Odpowiedz
@demimka:

mieszkanie za 7k z kuchnią bez okapu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I małą wbudowaną kuchenką. Jak się zerknie na nagranie, to nie wygląda to na cztery palniki, na 2 max. Pomijam, że na nagraniu nie widać nigdzie wolnostojącej lodówki, może przynajmniej ja nie zauważyłam. Duża kuchenka i lodówka to minimum w dogodnym mieszkaniu.
  • Odpowiedz
@affairz: skisne jak jakś stulejarz psychofan wynajmie to mieszkanie zęby spotykać sie z julką co miesiąc, a ta wynajmie agenta który będzie ogarniał za nią całą papierkologie XDDD
  • Odpowiedz
@nikifor

Tak no może przepiękne jest zbyt mocnym słowem. Jest ładne. Nie jest odkrywcze.

powiedziałbym że brak TV to najmniejszy problem, o ile w ogóle.. Jest raczej trend rezygnowania z takich rzeczy.
  • Odpowiedz
@Kayleigh c---a tam przepiękne, białe ściany pomalowane bo nie wiedziano w sumie na jaki pomalować, szare meble bo takie w sumie byly w salonie a że nie mam stylu to walne je losowo w pomieszczeniu.
I ten no, damy też jakieś bibeloty i kuchnie z jakiegoś Ernesta żeby wyglądało jak z okładki vogue jak modelka tam gdzieś siedzi,a to że w sumie jest to w sumie brzydkie, kompletnie nie funkcjonalne mieszkanie,
  • Odpowiedz