Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +1833
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
wez_idz_sobie +915
Dawajcie kręcimy taką inbę, żeby tego donatana w------i z reklam mediaexpert - tak jak to było z kurdej-szatan i jej tekstami o granicy
Chłopu utrzemy nosa i pozbędziemy się w-----------h reklam
#nieruchomosci #afera
Chłopu utrzemy nosa i pozbędziemy się w-----------h reklam
#nieruchomosci #afera
https://www.youtube.com/watch?v=ql0FRAIYuYk
#nieruchomosci
https://m.olx.pl/d/oferta/mieszkanie-2-pokojowe-wolne-od-zaraz-srodmiescie-czerniakowska-CID3-ID11ANDK.html
Takich ofert są tysiące
@Notes: No normalnie jest urządzone.
@Dante555: raczej nie bardzo idzie wynajac cos ladniejszego w dobrej lokalizacji za 4k w Warszawie, szczegolnie ze te jej mieszkanie jest na Koszykowej
Nie mniej nie mogę czytać tutaj ludzi narzekających na wygląd tego mieszkania. Bo jest przepiękne.
Wrażliwość estetyczna i kapitał kulturowy w tym zakresie w Polsce jest dramatyczny.
Nie mniej nie mogę czytać tutaj ludzi narzekających na wygląd tego mieszkania. Bo jest przepiękne.
Co takiego w tym mieszkaniu Tobie spodobało się najbardziej? (Tak z ciekawości pytam)
Świetna podłoga. Fakt że białe ściany dają wybrzmieć pojedynczym po prostu bardzo ładnym elementom. Świetne lustro podróżne. Bardzo ciekawe proporcje. Ładny wazon. Zabudowa faktycznie bardzo ładna. Kamień również ma taką surową, nietypową budowę.
Jakość materiałów widać że dobra. Nietypowa paleta ale nie jest naćkane. Jest właśnie w sam raz aby
I małą wbudowaną kuchenką. Jak się zerknie na nagranie, to nie wygląda to na cztery palniki, na 2 max. Pomijam, że na nagraniu nie widać nigdzie wolnostojącej lodówki, może przynajmniej ja nie zauważyłam. Duża kuchenka i lodówka to minimum w dogodnym mieszkaniu.
Tak no może przepiękne jest zbyt mocnym słowem. Jest ładne. Nie jest odkrywcze.
powiedziałbym że brak TV to najmniejszy problem, o ile w ogóle.. Jest raczej trend rezygnowania z takich rzeczy.
I ten no, damy też jakieś bibeloty i kuchnie z jakiegoś Ernesta żeby wyglądało jak z okładki vogue jak modelka tam gdzieś siedzi,a to że w sumie jest to w sumie brzydkie, kompletnie nie funkcjonalne mieszkanie,