@zdrajczyciel: bo może lubi? Książula proszę nie obrażać, to jeden z niewielu srutuberów, który trzyma poziom i którego filmy nie powodują natychmiastowego obniżenia IQ widza
@zdrajczyciel: wg ciebie. Owszem, nie mają wiedzy krytyków kulinarnych, ale nigdzie nie mówią, że mają. A na szczęście plebs też może chodzić do droższych restauracji i sobie komentować czy coś smakuje czy nie xD zwłaszcza, że akurat Stary Dom to nic specjalnego obecnie
@zdrajczyciel: Książulo to jeden z niewielu, przepraszam za słowo, influencerów, który nie udaje przed kamerą. Całej reszty zwyczajnie nie da się oglądać. A na tych typów mogę się patrzeć bez obawy, że zaraz żenadometr wywali mi poza skalę. Jak zaczną udawać, że nie są dresikami z Targówka, to utracą autentyczność. A co do tego, że nie pasują: Selekcji na wejściu nikt nie robi, więc do lokalu powinien pasować każdy, kto
@freedomseeker: 23 zł za lemoniadę, zawsze mnie to irytuje jak restauracje sobie w ch.. tną za wodę z cukrem. Rachunek 760 zł (bez serwisu) w tym 194 za lemoniadę, 19 zł za doppio czyli jakieś 30% rachunku za picie. Srogo.
@zdrajczyciel: meh, chłopaki nic z siebie nie robią i nikogo nie udają, co ich odróżnia na plus od większości influencerów. Ale nikogo nie będę przekonywać, jedni lubią Książula, a inni wolą patomma xD
#ksiazulo #jedzenie #jedzzwykopem #warszawa
jaki problem? Pisz śmiało
@LetticeDeVries niech zostają przy kebabach cokolwiek powyżej tego tematu kaleczą i są wtórni
Jak zaczną udawać, że nie są dresikami z Targówka, to utracą autentyczność. A co do tego, że nie pasują: Selekcji na wejściu nikt nie robi, więc do lokalu powinien pasować każdy, kto