Aktywne Wpisy
szzzzzz +300
daeun +47
#rozdajo jakiego na wykopie jeszcze nie było. Mam luźne 1,5mln złotych i z checią pomogę odmienić życie kilku z was.(。◕‿‿◕。)
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci
Tymczasem teraz mamy jakiś zalew zarzutów, często wziętych z d--y, często zahaczających o jakąś totalną szurię i ja jako osoba nie ogarniająca specjalistycznie tematu po prostu nie mogę się połapać w tym. Zwłaszcza, że oni naprzemian rzucają teoretycznie merytorycznymi zarzutami z tym, że Tusk zachowuje się jak Putin, bo robi sztaby kryzysowe w mediach.
Teraz na deser jeszcze słuchałem jakiejś szurii Tarczyńskiego o lewackich ekoterrorystach i niemieckiej agenturze. Poddaję się
#powodz #polityka #4konserwy #neuropa #bekazpisu #konfederacja
Jasne jest, że gdyby powiedział, że "woda jest w odwrocie, nie trzeba się już bać" to byłoby wszystko git :P
Przeciez to powinien byc sąd polowy i kara na miejscu!!! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jedynie to, że podchodzą do tego lepiej taktycznie, bo nie latają jak poparzeni jak pisowcy, a będą nawalać z krytyką po wszystkim, teraz się bardziej ograniczają
¯\(ツ)/¯
@TOPOLEJESTOBOWI: zesralas sie i walisz jakies projekcje co mysle o tej scence. Brawo! xD Do kombo brakuje mi tylko twojej wzmianki o pizzerii na Jagodnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Skomentowalem fakt KOMPLETNEGO ZESRANIA sie prawicy o to, ze Tusk mial CZELNOSC wrzucac fote jak to je zupe.
pisowcy potrafia ylko krzyczec i
@Gours: typie, oni mieli 8 lat na wsadzenie tego diabła wcielonego do pierdla, a nie zrobili nic. Tusk jest czystszy niż łza małego Jezuska.
@szychun: To tak samo jakby Tusk g---o spod siebie zjadł, TW @Gours by przez tydzień smarował o tym wpisy i ogłaszał wielki sukces Gubernatora.