Wpis z mikrobloga

Pierwszy raz wziąłem 15g trufli to nie zadziałało, za drugim razem wziąłem skalę 7/7 i zeżarłem tez 15g to mnie wytelepalo ze mam ptsd xD nie no tak tragicznie nie było, ale na pewno nie czerpałem z tego przyjemności. Przerażające doświadczenie, ale myślę że noc nie jest najlepszym czasem na coś takiego. Boje się próbować drugi raz bo za pierwszym dostałem jakiejś gorączki, potliwości i nie mogłem chodzić i wiele innych ale z drugiej strony kusi żeby na zewnątrz w ciągu dnia spróbować. Mieszkam w holandii jak coś panie antyperspirancie ( ͡° ͜ʖ ͡°) #narkotykizawszespoko #grzybki #lsd #psylocybina
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TadzioNorek: ja po grzybach o-----------m najgorszą akcję w moim życiu, a sporo przećpałem, były nawet miksy: 2cb, 4mmc, k--s, zielsko, alko i po takim kombo byłem grzeczny, a po grzybach o-------m. J---ć grzyby
  • Odpowiedz
@Jakis_Leszek dlaczego przerażające? Brak poczucia kontroli, nogi z waty i brak koordynacji, wystrzelone gały, ogólny niepokój, gorączka, ogromna potliwość i uczucie bycia sklejonym do łóżka. Czułem się jak gość z requiem dla snu, dla mnie to uczucie nie przypominało nic duchowego a to chciałem osiągnąć, coś nakreślić swojej osobie przez działanie psylocybiny. Bardziej natomiast było to poczucie cpunskie, że jestem najzwyczajniej w świecie odurzony przez narko i nic z tym nie
  • Odpowiedz