Wpis z mikrobloga

@camelinthejungle: nie wiedziałam, że to była jego dziewczyna. Jakiś wykopek pisał, że prawdopodobnie podali jej GHB. Ale jak to była jego dziewczyna to raczej ta teoria nie ma sensu. Nie sposób nie przyznać Ci racji, ale i tak mi trochę szkoda dziewczyny tak po ludzku, bo pewnie nie przeżyje albo zostanie jarzyną.
  • Odpowiedz
@Doomino: tak tak, podali jej ghb, które jest niewykrywalne po 8h, wykopek zbadał osobiście po wypadku. Siłą ją do fury załadowali. Oczywiście nie życzę jej śmierci jak niektórzy tutaj, ale nie wybielaj jej, na pewno jeździła z tym patusem nie raz i wiedziała jaki jest jego styl jazdy. Z resztą wystarczy na nią spojrzeć i od razu widać że to typowa szmula która szuka takich rozrywek, mocnych wrażeń.
  • Odpowiedz
@kjubikul: zanim mnie kolega uświadomił, że to była jego dziewczyna to brałam pod uwagę ten scenariusz albo, że była n------a i była raczej przypadkową ofiarą. Ładna dziewczyna zgarniętą dla rozrywki, brak relacji. Tak mi to pasowało przez to nieudzielenie pomocy. Chociaż dla mnie nieudzielenie pomocy nawet obcemu jest niezrozumiałe, ale dziewczynie to już w ogóle.
  • Odpowiedz
  • 10
@lronman: teraz robią z niej ofiarę, ale prawda jest taka, że jechali razem autem i to oni wjechali w niewinną rodzinę. Spokojnie mogła powiedzieć, że woli wracać sama i zgłosić to towarzystwo na policję, jeżeli by odjechali w takim stanie.
  • Odpowiedz
@lronman: najlepsze jest to, że te patusy + ich kumple patusy z drugiego auta nie udzielili jej pomocy, a ludzi postronnych przeganiali, by nie udzielali jej pomocy, później obciążyli ją winą, że to niby ona kierowała. Dla tych patusów najlepiej byłoby, gdyby ona faktycznie tam zmarła i wtedy bez przeszkód, by mogli mataczyć, że to ona prowadziła tego arteona ( )
  • Odpowiedz
mi tam jej i tak szkoda. W młodzieńczych latach też mi się zdarzyło wsiąść do auta z pijanym kierowcą. Byłam wtedy sama tak napruta, że nie ogarniałam nic.

@Doomino: gratuluje
  • Odpowiedz
@Doomino: oni byli razem około miesiąc czasu... nie wiem czy wcześniej się znali... Paula na co dzień mieszka w Szwecji, a do Warszawy przyjechała świętować urodziny mamy... Fajna, ułożona dziewczyna... nie piszcie o niej źle, bo każdy z nas za małolata ma swoje za uszami... oby wróciła do zdrowia..
  • Odpowiedz
  • 0
@AniaKaniaa może i fajna, ale jak widać wyjątkowo głupia. Gdyby chociaż przez minute pomyślała i powiedziała do swojego Romeo że nigdzie nie jada, to by tragedi nie było...no ale fajna i ułożona 😅
  • Odpowiedz