@Linnior88: rozumiem, że jesteś tak samo inteligentną inaczej osobą, która z ochotą wchodzi i wali wódę w samochodzie prowadzonym przez pijanego psychola z historią kryminalną i odwalania na drogach? beka z ciebie 2/10 bo odpisałem na baita
@lronman: zerwany rdzeń kręgowy? Ciekawe na jakim odcinku. Jak szyjny, to lipa. Do końca zycia na wózku/łóżku bez możliwości ruszania kończynami. Do tego zmasakrowana twarz. Ciekawe, czy amant po ewentualnej odsiadce wróci do swej ukochanej.
@lronman: mi tam jej i tak szkoda. W młodzieńczych latach też mi się zdarzyło wsiąść do auta z pijanym kierowcą. Byłam wtedy sama tak napruta, że nie ogarniałam nic. Mam tylko flashbacki, że zaległam na melanżu i mnie wybudzili, że jedziemy. Wsiadłam, a za chwilę zatrzymała nas policja. Jakbym się tak nie nachlała to napewno by do tego nie doszło, bo nie pozwoliłabym ziomkowi prowadzić pod wpływem lub nie wsiadła.
@bydlo: nie chwalę, nie wiem kim jest by się z nią utożsamiać. Jednak zwykłej empatii i współczucia bym jej nie odmawiała. Wielu ogarniętych ludzi w młodości imprezowało i mogło znaleźć się w podobnej sytuacji.
@bydlo: nie chwalę, nie wiem kim jest by się z nią utożsamiać. Jednak zwykłej empatii i współczucia bym jej nie odmawiała. Wielu ogarniętych ludzi w młodości imprezowało i mogło znaleźć się w podobnej sytuacji.
@Doomino wielu ogarniętych ludzi w młodości imprezowało, za to naprawdę niewielu imprezowało w towarzystwie osób, które w razie wypadku zamiast udzielać im pomocy, uniemożliwiałyby to i czekałyby na ich śmierć, żeby zrzucić na nich całą
@kjubikul: takie karynsko incelu do ktorych codziennie walisz kite. i ktore na ciebie by nigdy nie spojrzalo, tak zreszta jak kazda inna xD wiec zwal sobie raz jeszcze na wykopie i spac incelu
@vegemotto: hahah jak się odpalił bialorycerz. LEAVE HER ALONE!!! Szybciej by mi stanął na widok twojej starej niz karyny z żabki wyrwanej na volkswagena.
Podobało się szybkie życie z niegrzecznym Oskarkami i znów kolejna się sparzyła.
#lukaszzak #warszawa
Komentarz usunięty przez autora
2/10 bo odpisałem na baita
@Linnior88: no ale bądźmy dorośli wsiadasz z nachalnym typem po 0.5 i przykurzonym nosem to czego sie spodziewasz
Dla mnie to ona jest współwinna śmierci faceta z drugiego auta
@Doomino wielu ogarniętych ludzi w młodości imprezowało, za to naprawdę niewielu imprezowało w towarzystwie osób, które w razie wypadku zamiast udzielać im pomocy, uniemożliwiałyby to i czekałyby na ich śmierć, żeby zrzucić na nich całą