Aktywne Wpisy

anoysath +2080
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

CalibraTeam +233
Patrzę sobie na Alfę Romeo Junior i zastanawiam się kto projektował te zegary... W charakterystyczne tuby, wpisano po prostu prostokątny ekran. Wygląda to jak jakaś garażowa przeróbka, tuning z aliexpress.
Strasznie to wygląda, estetyczne dno i codziennie patrzeć na takiego potworka.
#samochody #motoryzacja #design
Strasznie to wygląda, estetyczne dno i codziennie patrzeć na takiego potworka.
#samochody #motoryzacja #design

źródło: alfacotojest
Pobierz
To trzeba wspierać, tych ludzi, by mieli pełnie praw i warunki bytowe jak inni, a nie się obrażać i tupać nóżką i mówić że tam są sami pedofile, a jak na wykopie albo na czanach hetero walą konia do małych dziewczynek to już d--a cicho? Czy może należy zakazać adopcji hetero? Pedofile to promil, zagrożenie z ich strony istnieje, tylko jaki ma sens blokowanie parom homoseksualnym dostępu do równi praw nabytych, ludzkich, skoro pedofile działają pro bono i mają w dupie wszystko i wszystkich?
#trzeciadroga #holownia #sejm #kanalzero #lgbt #konfederacja #powodz #nieruchomosci #bekazlewactwa #4konserwy
źródło: 1
Pobierz@szyx22: chodzi o równość względem prawa... Dostęp do akt medycznych, dziedziczenie majątku, mozliwosc pochówku itp. Co to ma wspolnego z biologią???
@KCPR: mi tez sie nie podoba ze wszedzie to wpychają... Ale jednoczesnie jestem za tym zeby w Polsce byla możliwość zawierania małżeństw jednopłciowych. Co tobie to przeszkadza że będą mogli miec dostęp do akt medycznych partnera, czy w razie czego móc za niego decydować bądź miec prawo do jego pochówku? Bzdury o przewadze
@Czerwony_jak_WIG20: ale co to za komusze pitolenie? Tu chodzi o jednostki, chca byc razem, razem żyją to trzeba to uregulowac prawnie i tyle... Nie dla panstwa, tylko dla nich zeby mieli takie same prawa wzgledem sądów. Mozemy zaklamywac rzeczywistosc jak geje ktorzy nieczujac pociagu do kobiet wstepuja do seminariów i
@Czerwony_jak_WIG20: XD piszesz taka p------e i mam cie brac na poważnie? Do XVI wieku małżeństwo było tylko kościelne, uregulowania w prawie zaczynaja sie od tego wieku dekretem Napoleona. Czyli nie małżeństwo ma dłuższą historię i wprowadzenie go do prawa