Aktywne Wpisy
DailyMail.com uzyskał fragmenty wspólnego raportu US Air Force, NASA i FBI na temat poprzednich wtargnięć na bazy wojskowe oraz relację oficera. Wygląda to bardzo źle. Wiedzą o tym od co najmniej roku i nie potrafią tego złapać. Spotykają się z technologią dotąd niespotykaną. Próbowano użyć sprzętu Sił Specjalnych i żadnych efektów. Wszystko co władza oficjalnie podaje to kłamstwa, sytuacja jest ekstremalnie zła. Jednocześnie władze USA już wcześniej wykluczyły udział obcych państw.
Cały
Cały
#frajerzyzmlm
No ale dzieciaki z wykopu twierdzą że NFZ hujowy i tylko prywatna opieka. Za 200zl w luxmed dostaniesz plasterek. Pakiet ViP (w tym karetka, ALE BEZ poważnych operacji i BEZ leczenia raka) to koszt 700zl miesiąc (za osobę).
Tymczasem składka zdrowotna za CAŁĄ rodzinę to 380zl.
I tak są kolejki, ale w luxmed też!
Luxmedy i inne takie na abonament to drugi NFZ. Tak przynajmniej jest w miejscowości, w której mieszkam.
I jakby co - nie jest to argument przeciwko Twojej wypowiedzi. W zasadzie to ją potwierdza.
@Mateo132: W nowej pracy mam medicover i póki co, jest 100x lepiej niż w LM. W LM byłem 5 lat, zobaczymy za jakiś czas jak będę miał większe porównanie.
Ileż to razy mi się impreza przeciągnęła od pt do środy xD
No chyba że faktycznie chcesz skorzystać z lekarza
Albo na JDG tez ma 380.
Ps.W wielkim skrócie pracownik etatowy to ma ok 9% pensji brutto.
Primo. W NFZ Żoliborz też masz aplikacje online do umawiania.
Secundo. Za 250zl to masz opiekę ambulatoryjną i leczenie kataru. Zwykłe badanie poziomu insuliny już płatne ekstra...
@Poldek0000: Chyba w KRUS XD