Aktywne Wpisy

DwaJedenTrzy +94
Byłem u sąsiada na piwku, 2 miesiące temu się ze mnie śmiał że dalej mam kopciucha i wożę węgiel a on sobie zamontował pompę ciepła i nic nie musi robić. Wchodzę do niego a tam kaloryfery zimne, skręcone na 2, w kuchni tak zimno że musiałem siedzieć w kurtce. Pytam sąsiada co się dzieje a on do mnie że on lubi takie niskie temperatury :D
W końcu kiedy przeszliśmy do obalania 0.7
W końcu kiedy przeszliśmy do obalania 0.7

źródło: piec
Pobierz
MrBeast +107
Pierwsze danie na wigilię zrobione XD
własny makaron i własny mak z bakaliami i miodem
#swieta #wigilia #bozenarodzenie #gotujzwykopem
własny makaron i własny mak z bakaliami i miodem
#swieta #wigilia #bozenarodzenie #gotujzwykopem

źródło: 12312
Pobierz
Na równi można postawić dziennikarzy którzy robią z takimi ludźmi wywiady tylko po to żeby potem dać paliwo do afer z d--y...
W Polsat news dziennikarz przeprowadził wywiad "na gorąco" z Natalią Siekierkowską radną miasta Stronie Śląskie
Twierdziła że jest już co najmniej stu zaginionych na podstawie tego że w tej miejscowości nie dawno odbywały się wesele i było mnóstwo gości...
Po czasie okazuje się że nikt nawet nie zglosił zaginięcia osób którzy w tamtym czasie mieli być w Stroniu Śląskim
Nie trzeba wiele i już nasze ulubione medium od pana Sakiewicza podlapała temat i pusciła w eter narrację o radzieckich metodach reżimu Tuska
Była nawet mowa o zwłokach które leżą tam od tygodnia i że rząd nic z tym nie robi
(Czyli jeszcze przed powodzią)
Podsumowując
Nie słuchamy histeryków bo to nie dobra jest... #polityka #powodz #bekazpisu #bekazpodludzi #bekazprawakow #tvrepublika #polsatnews #tvpinfo #urojeniaprawakoidalne