Wpis z mikrobloga

#wroclaw #anonimowemirkowyznania #pytanie #zalesie

Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...
Fizyczna robota jak najbardziej owszem, ale niestety w miarę nie za ciężka, ponieważ mimo, że uprawiałem sporty wyczynowe zżera mnie zanik mięśni i jestem LEKKO niesprawny nogami i rękami. Lekko, podkreślam.
Wykształcenie średnie techniczne. Lat 51. Ale bez obaw, nie jestem wąsatym januszem z brzuchem, niestety mentalnie mam wciąż 29 :) Od urodzenia we Wrocławiu. Mam długi. Nie idzie mi od dłuższego czasu, zbieg gównianych okoliczności mnie zaskakuje co rusz...

Złodziei i oszustów wypalałbym białym żelazem.

Ktoś, coś?

Podam swój numer telefonu, nowa karta. Byłoby sympatycznie, gdyby nie tylko "piwniczniaki" zawracały mi dupę swoimi żartami, w które notabene umiem ;)

Konto na wykopie mam od prawie 10 lat, założylem po 3 latach czytania. Jak nie wyjdzie mi z "anonimowego", może odważę się z własnego.

661 793 430
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bobby_Peru: k---a, chłopie, masz 50 lat i brak dachu nad głową, a ton jakiegoś wyniosłego buca co to nie on xD nawet jakbyś był z mojej branży jakimś cudem, to mimo potrzeby, bym cie nie zatrudnił xD

ps. jak na takiego wybitnego sprzedawcę, to c-----o się umiesz sprzedać
  • Odpowiedz
@Bobby_Peru: Nieźle tam cię nałóg alkoholowy sponiewierał.
Oby jakis, za dobry Mirek się nie w----l w alkusa na mieszkaniu co nie ma rodziny, znajomych aby mu jakkolwiek pomogli.
Jedyne co posiadasz, poza wybujałym ego, które pewnie jest w stanie zgasić ogarnięty 5-latek, to stracone prawko i długi.
  • Odpowiedz
@FunnyLogin: chłopie, rozpisales się na podstawie kilku zdań faceta, którego nawet nie znasz a już mu wydałeś opinie na temat całego jego życiorysu. Pseudo psycholog
  • Odpowiedz