Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kilka dni temu powiedziałem swojej żonie o tym, że jestem uzależniony od #bukmacherka Piszę ten post po to by ostrzec wszystkie osoby, które obsatwiają. Istneiej bardzo cienka linia między graniem dla fanu a patologicznym obsatwianiem. Przegrałem w swoim życiu tyle, że spokojnie mógłbym wybudować za to dom. Przez kilka lat byłem człowiekiem pustym w środku, bez uczuć, bez energii z przyklejonym uśmiechem na twarzy. Chyba w ostatniej chwili podjąłem właściwą dcyzję i przyznałem, że jestem chory. Tej choroby nie da się wyleczyć ale można uwolnic się od grania. Mam nadzieję, że przy wsparciu najbliższych uporam się z tym i będę mógł być znowu szcześliwy. Jeżeli nie jest jeszcze dla Was za późńo- przestańcie grać. Dziś, nie jutro albo za miesiąć. Przestańscie grać dziś.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
oryginalny-lider-2: Szanuje Cię mirku za odwagę! Mam nadzieje, że zareagowała pozytywnie i Cię wspiera.
Ja popłynąłem na tradingu, przegrałem równowartość średniej klasy samochodu. Teraz mam nawrót, miałem przerwę ponad 2 lata, ale znowu do tego wróciłem. O drugim podejściu moja partnerka nic nie wie i chyba nie jestem w stanie jej o tym powiedzieć. Widzę, że każda przegrana wpływa na mnie destrukcyjnie, ale nie potrafię uwolnić od tego myśli.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przenikliwy-filozof-85: Nie zastanawiaj się- jeżeli Twoja druga połówka Cię kocha pomoże Ci. Nie czekaj- każda minuta bez tego syfu daje Ci wygraną. Wygrywasz nowe życie. Ja obecnie czuję się fatalnie pod względem fizycznym. Ostatnie miesiące mnie wykończyły, teraz dochodzą bóle głowy ale z drugiej strony czuję, że żyję. Jeżeli chcesz o tym pogadać daj znać.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przenikliwy-filozof-85: Nie czekaj i przyznaj się od razu. To jest choroba. Potrzebujesz pomocy najbliższych i specjalistycznej pomocy lekarza. Im wcześniej to zrobisz tym lepiej dla Ciebie. Ja fizycznie i psychicznie jestem wykończony. Z drugiej strony jak przyznałem przed samym sobą, że oszukuje siebie i wszystkich wokół poczułem się lepiej. Najważniejsze by nie kłamać, powiedzieć wszystko ze szczegółami bo jak zataisz cokolwiek to tylko będzie znak, że zaraz wrócisz do tego. Jeżeli
  • Odpowiedz