#remontujzwykopem #pralka #suszarka Kupuję pralkę oraz suszarkę z możliwością odprowadzania wody do kanalizy Mam jeden kranik i jeden otwór na odpływ, tylko nie wiem czy to jest 3/4 cala czy cal? Słabo się znam
Pytanie główne to pod jakim hasłem mam szukać do tego trójnika, żeby to wszystko hulało? Korzystałbym z rurek dołączonych do pralki i suszarki i one wydawały się węższe niż otwór tutaj na zdjęciach
Używacie tych różnych cudek typu aquastop albo filtr odkamieniacz przed rurką?
@golodupiec_z_wykresem: Trójnik do pralki i suszarki to hasło do wyszukiwarki Jeśli pralka była podłączona to jest to 3/4 Szukaj Trójnik 3/4 gw oraz 3/4 gz + 3/4gz
@golodupiec_z_wykresem wężyk od suszarki możesz mieć cienki, u mnie w suszarce Aeg jest wężyk 8mm. Ja mam po prostu trójnik z klapka w środku gumowa. I tak węże położyłem tak aby służyły za syfony
Kupuję pralkę oraz suszarkę z możliwością odprowadzania wody do kanalizy
Mam jeden kranik i jeden otwór na odpływ, tylko nie wiem czy to jest 3/4 cala czy cal? Słabo się znam
Pytanie główne to pod jakim hasłem mam szukać do tego trójnika, żeby to wszystko hulało?
Korzystałbym z rurek dołączonych do pralki i suszarki i one wydawały się węższe niż otwór tutaj na zdjęciach
Używacie tych różnych cudek typu aquastop albo filtr odkamieniacz przed rurką?
źródło: odplywboners
PobierzJeśli pralka była podłączona to jest to 3/4
Szukaj Trójnik 3/4 gw oraz 3/4 gz + 3/4gz
https://www.abcogrzewania.pl/pl/products/artykuly-sanitarne/syfony/syfony-pralkowe/syfon-do-pralki-i-zmywarki-natynkowy-bialy-fi25-double-go-10820.html
źródło: syfon
Pobierzźródło: temp_file2730261463316551359
Pobierz