Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +30
Wróciiłeem :3
ale to miłe że zauważyliście moją nieobecność, jesteście uwu (。◕‿
ale to miłe że zauważyliście moją nieobecność, jesteście uwu (。◕‿
otempora +22
kiedyś byłam w centrum sztuki współczesnej i był tam obraz pt.
To bedzie jeden z tych postów, które prawdopodobnie pojawią sie w kolejnych dniach.
Rodzina różowegopaska miała w Głuchłazach kwiaciarnie, która została zalana aż pod sufit w czasie powodzi. Oprócz zniszczeń budnyku przepadło także całe zaopatrzenie i sprzęt. Było to jedyne źródło dochodu czteroosobowej rodziny. Każda złotówka się liczy, dzięki!
Link do zbiórki: https://pomagam.pl/dhb49m
#powodz #powodz2014 #zbiorka #siepomaga #glucholazy
Tak.
Gratuluję. Mieć 46 lat i zachowywać się jak gówniarz. Jest to w sumie swego rodzaju osiągnięcie.
Nic z tych rzeczy. Wręcz przeciwnie przegrywie. :D
@
Łykopki, chyba myli się wam ubezpieczyciel z instytucją charytatywną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież ubezpieczyciel nie ubezpieczy od powodzi na terenie zalewowym, bo by mu biznes ukląkł w przypadku takiego zdarzenia. Ewentualnie czasem zaoferuje możliwość ubezpieczenie ale z taką cenę, że płacąc za ubezpieczenie co
Ale masz konkretnie ubezpieczenie od powodzi nieruchomości na terenie powodziowym?
Ubezpieczyciel też myśli na co najmniej dwa kroki do przodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RobinSchudl: nie widzę powodu by przekazywać im nieprawdziwe informacje i urojenia jakiegoś przegrywa z internetu.
Dorośnij, serio. Czas najwyższy. Może jeszcze nie będzie za późno.
@Krupier: kultury cie nie nauczyli, to ewidentne. Prawdomówności też.
Nauczyli. Świadomie nie zamierzam być kulturalny wobec takiego człowieka jak ty. Nie zasługujesz na to.
@
@szpongiel: są ubezpieczenia od braku możliwości prowadzenia działalności na skutek uszkodzenia mienia. I ubezpieczenia nieruchomośc od szkód wywołanych przez żywiołyi też istnieją w momencie kiedy nie budujesz się celowo na terenie zalewowym. Jeśli celowo budujesz na terenie zalewowym to tak jakby jest trochę igranie z ogniem.
@Leniek: a po co wielokrotnie? Przecież i tak nie możesz wziąć kasy z dwóch polis za jedną szkodę.
@Cyngwajs: mnie to nie dziwi, ludzie to serio dusigrosze i przygłupy.