Cześć mircy To bedzie jeden z tych postów, które prawdopodobnie pojawią sie w kolejnych dniach. Rodzina różowegopaska miała w Głuchłazach kwiaciarnie, która została zalana aż pod sufit w czasie powodzi. Oprócz zniszczeń budnyku przepadło także całe zaopatrzenie i sprzęt. Było to jedyne źródło dochodu czteroosobowej rodziny. Każda złotówka się liczy, dzięki!
@wizard84 co bez jaj? Biznes, dom, siebie, samochody mam ubezpieczone, nawet rower. Co w tym dziwnego? Mało istotna im się wydawała ta kwiaciarnia skoro nie ubezpieczyli.
@RobinSchudl: przecież to ty napisałeś "bez jaj", więc wiesz o co ci chodziło, mi o to samo( ͡º͜ʖ͡º). jestem pewny, że jako internetowy anonim chwalisz się, że masz ubezpieczone wszystko, a w rzeczywistości może masz ubezpieczone mieszkanie bo bank kazał przy kredycie. ale mogę się mylić i jesteś tym zapobiegliwym przezornym Polakiem co ma wszystko ubezpieczone( ͡°ᴥ͡°)
@SmieszneZakola: Chyba nikt tutaj z krzyczących 'A CO Z UBEZPIECZENIEM!!!!' nigdy nie likwidował żadnej szkody.
MOŻE w przypadku powodzi będą działać szybko i sprawiedliwie ale w normalnych czasach towarzystwa to darmozjady które robią wszystko żeby odszkodowania nie wypłacić. Tak więc odbiją piłeczkę, że faktury potrzebne za kwiaty, za lade, za kasę fiskalną, za wazony. Potem prześlą zaniżoną propozycję odszkodowania (bo tam robią zawsze) która nie starczy na wystartowanie z
To bedzie jeden z tych postów, które prawdopodobnie pojawią sie w kolejnych dniach.
Rodzina różowegopaska miała w Głuchłazach kwiaciarnie, która została zalana aż pod sufit w czasie powodzi. Oprócz zniszczeń budnyku przepadło także całe zaopatrzenie i sprzęt. Było to jedyne źródło dochodu czteroosobowej rodziny. Każda złotówka się liczy, dzięki!
Link do zbiórki: https://pomagam.pl/dhb49m
#powodz #powodz2014 #zbiorka #siepomaga #glucholazy
@wizard84: Oczywiście, a siebie nawet wielokrotnie
@RobinSchudl: sam tak napisałeś( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wizard84: Nie ubezpieczyli - nie było dla nich warte widocznie. Ubezpieczyli - dostaną kasę z odszkodowania. Mają dostać kasę podwójnie?
jestem pewny, że jako internetowy anonim chwalisz się, że masz ubezpieczone wszystko, a w rzeczywistości może masz ubezpieczone mieszkanie bo bank kazał przy kredycie. ale mogę się mylić i jesteś tym zapobiegliwym przezornym Polakiem co ma wszystko ubezpieczone( ͡° ᴥ ͡°)
MOŻE w przypadku powodzi będą działać szybko i sprawiedliwie ale w normalnych czasach towarzystwa to darmozjady które robią wszystko żeby odszkodowania nie wypłacić.
Tak więc odbiją piłeczkę, że faktury potrzebne za kwiaty, za lade, za kasę fiskalną, za wazony.
Potem prześlą zaniżoną propozycję odszkodowania (bo tam robią zawsze) która nie starczy na wystartowanie z
Już się zaczęło