Wpis z mikrobloga

siema mam pytanie, znacie jakies ai do robienia teledysków bez darmowych planów, watermarków itd itp? najlepiej takie gdzie wpisuje tekst, ale może też być gdzie wklejam zdjęcia, pytałem chat gpt, ale chyba nie jest on stworzony do polecania innych ai( ͡° ʖ̯ ͡°) #sztucznainteligencja
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fanatykilluminatitoja: Jest kilka narzędzi, ale wyniki mogą się różnić w zależności od tego, jak bardzo szczegółowy ma być film. Jeśli szukasz czegoś prostego, możesz spróbować narzędzi AI, takich jak Lumen5 lub Pictory. Mogą one pomóc w tworzeniu filmów z tekstu lub słów piosenki, ale nie zawsze idealnie oddają klimat twojej muzyki. Jeśli chcesz mieć większą kontrolę i dopasować film do utworu, musisz włożyć trochę więcej wysiłku.

Możesz zacząć od użycia
  • Odpowiedz
Jeśli chcesz mieć większą kontrolę i dopasować film do utworu, musisz włożyć trochę więcej wysiłku.

Możesz zacząć od użycia tekstów lub motywów z piosenki, aby poprowadzić wideo. Niektóre narzędzia AI pozwalają na wprowadzenie takich promptówi, aby wygenerować odpowiednie wizualizacje. Możesz również rozważyć użycie materiałów stockowych lub animacji, które pasują do nastroju i tekstów pios

@PeterWeiss: kurde tego luma ai nie ogarniam za bardzo, wklepałem swój tekst ale tylko gif mi
  • Odpowiedz