Wpis z mikrobloga

Okazuje się, że teraz te pozalewane miasta są totalnie zakorkowane... Przez ludzi, którzy sobie przyjechali pooglądać zniszczenia. Ale to nie wszystko, po tych miasteczkach jeżdzą całe grupy offroadowe ktore przyjechały sobie pojezdzic po rozwalonych drogach xD no przecież takim to ja bym te auta konfiskował z miejsca i dawał ludziom którzy by chcieli rozwozić pomoc.
#powodz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gdyby zalało Zakopanem to na 2 dzień górale by zarabiali na turystyce popowodziowej

@jarzynka: i oscypek o smaku mułu i zdechłych owiec po 200 cebulionów by schodził ( )
  • Odpowiedz
@wyscrollowany a wojsko nie może strzelać do biedaków powodziowych? Odrazu rozwiązałoby to problem odszkodowań i kwestie pomagania tym którzy pobudowali się na terenach zalewowych bo nie mieli pieniędzy na normalne działki.

Tak jak napisał @XyzykDX korki są przez objazdy. Często na quadach jeżdżą też sami okoliczni mieszkańcy.
No ale ty się musiałeś zesrać o to, że ktoś ma więcej pieniędzy więc chciałbyś zabijać
  • Odpowiedz
@wyscrollowany no jeśli przekaz jest taki że nienawidzi się ludzi którzy odnieśli sukces i mają trochę więcej kasy to faktycznie zdaniem plebsu powinno się mnie odstrzelić xD
  • Odpowiedz
@wyscrollowany jedynym trolem jesteś tutaj ty i ludzie którzy plusuja takie populistyczne komentarze. Wyjaśnij mi logicznie dlaczego użyłeś zwrotu „bananowce na quadach”?
Chciałeś tym kogoś obrazić? Jest coś złego w posiadaniu quada? Ktos powinien wstydzić się tego, że ma kasę a najlepiej to rozdać to biedakom za nicnierobienie?
  • Odpowiedz
@Rafixo: grupy offroadowe się organizują właśnie żeby przewozić zaopatrzenie w miejsca gdzie zwykłe samochody teraz nie dojadą. Pewnie część z nich uprawia tylko turystykę, ale żeby od razu generalizować i robić nagonkę w internecie nie mając pojęcia o sprawie?
  • Odpowiedz