Aktywne Wpisy
zuzixxx3 0
Co chwilę jacyś ludzie w komentarzach albo w w wiadomościach sugerują mi, że jestem fejkiem. jak mam udowodnić, że jestem kobietą? (╯︵╰,)
zuzixxx3 0
Od jakiegoś czasu korzystam z tindera, bo w realu jestem zbyt wstydliwa, żeby do kogoś zagadać, a żaden facet pierwszy tego nie robi. Ale w ogóle nie wiem jak tam kogoś poznać normalnego. Faceci tam albo mają żony i szukają skoku w bok, albo szukają tylko kogoś na s--s, albo są z-----i, którzy nie potrafią zdania dobrze skleić. Jak kogoś można poznać jak nie na tinderze i nie w realu? Dobija mnie
Bedzie jakas promka z darmowa dostawa do KDW czy raczej szanse sa male? Zimno sie juz zaczyna robic a ja slabo z gotowka od pol roku stoje i chcialbym troche przyoszczedzic.
Pamieta ktos jak to w zeszlym roku wygladalo? Pamietam, ze troche podniesli cene wegla i dali darmowa dostawe, tylko czy roznica byla na tyle dobra zeby sie jeszcze wstrzymac czy brac po obecnych cenach i placic 900 za dostawe bo na jedno wyjdzie?
@ExtraPensja: od sierpnia była ta promocja rok temu, w tym roku już niestety taniej nie będzie, jeżeli cena się zmieni to tylko w górę, może coś stanieje wczesną wiosną ale też nie liczyłbym na jakieś super obniżki, oszczędzaj pieniążki na wiosnę wtedy dobrze zrobić większe zaopatrzenie węgla
@ExtraPensja: zorientuj się na lokalnych składach po ile jest węgiel, popatrz ogłoszenia na OLX dla swojej miejscowości, może się okazać że lokalnie kupisz taniej niż z PGG