Wpis z mikrobloga

#pgg
Bedzie jakas promka z darmowa dostawa do KDW czy raczej szanse sa male? Zimno sie juz zaczyna robic a ja slabo z gotowka od pol roku stoje i chcialbym troche przyoszczedzic.
Pamieta ktos jak to w zeszlym roku wygladalo? Pamietam, ze troche podniesli cene wegla i dali darmowa dostawe, tylko czy roznica byla na tyle dobra zeby sie jeszcze wstrzymac czy brac po obecnych cenach i placic 900 za dostawe bo na jedno wyjdzie?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tanio to było do wakacji z kodem promocyjnym natomiast odnośnie darmowej dostawy ciężko powiedzieć generalnie masz jeszcze chwilę może jakaś promka będzie dodtępna w najbliższym czasie.
  • Odpowiedz
  • 0
@AchillesRB: No wlasnie do wakacji i na wakacjach bylem jeszcze bardziej splukany niz teraz i te ich rabaty na tony srednio mnie interesowaly. Teraz troche udalo mi sie odlozyc i nie wiem czy wrzuca darmowa dostawe czy nie. Najgorzej bedzie jak podniosa ceny i nie dadza darmowej, wtedy sie w-----e i nie wiem co robic. A pamietasz w jakim miesiacu odpalili darmowa dostawe rok temu? W pazdzierniku czy wrzesniu?
  • Odpowiedz
A pamietasz w jakim miesiacu odpalili darmowa dostawe rok temu? W pazdzierniku czy wrzesniu?

@ExtraPensja: od sierpnia była ta promocja rok temu, w tym roku już niestety taniej nie będzie, jeżeli cena się zmieni to tylko w górę, może coś stanieje wczesną wiosną ale też nie liczyłbym na jakieś super obniżki, oszczędzaj pieniążki na wiosnę wtedy dobrze zrobić większe zaopatrzenie węgla
  • Odpowiedz
  • 1
@Ksemidesdelos: Wlasnie odebrales mi resztki nadziei... Dobra to nie bede sie dalej ludzic i trzeba zamawiac. Ja preferuje zakupy w lecie kiedy najmniej pada tylko ten rok jest dla mnie strasznie nie laskawy i jestem wlasnie reka w nocniku XD Dzieki za odpowiedz, pozdrawiam.
  • Odpowiedz
nie bede sie dalej ludzic i trzeba zamawiac

@ExtraPensja: zorientuj się na lokalnych składach po ile jest węgiel, popatrz ogłoszenia na OLX dla swojej miejscowości, może się okazać że lokalnie kupisz taniej niż z PGG
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: Może będzie taniej kto to wie. Zjechać z czego mają bo przecież i tak cenę wywindowali srogo. No ale to polandia i nic tak nie cieszy jak polak polaka na kasę wydyma xD
  • Odpowiedz