Aktywne Wpisy
Hej, do końca tygodnia pracuje w większym januszeksie biurowym. Po oznajmieniu swojej decyzji o zmianie pracy większość się na mnie obraziła i skazała na ostracyzm "społeczny" na ostatnie dni mojej pracy. Mam wrażenie że w takich firmach większość załogi to ofiary syndromu sztokholmskiego. Proponowałem że dokończę swoje sprawy do końca miesiąca, ale szefowa się obraziła i kazała zawijać mandzur wcześniej. Chęć zarabiania więcej niż 4000 netto to jest obraża majestatu dla "królowej"
wrukwiony +370
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
gdyby nie jego olewactwo to powodz zrobilaby mniej szkod, a jakby nie jego nowopowolani idioci to wszystko dzialaloby lepiej i wczesniej
@Daroku: koncentracja pod przykrywką walki z powodzią a potem z nienacka na Liberac
@telemach20: mógłbyś rozwinąć? Bo nie jestem w temacie.
@elbanos: Wam nigdy nie można dogodzić. Tam jest r--------l totalny, masz miejscowości, które czekają na wodę i te w których zaczyna się sprzątanie. Jeżeli słychać głos, że potrzebna konkretna pomoc, bo sobie nie radzą, to wysłuchanie tego głosu to oznaka, że warto mówić o problemach, bo będzie właściwa reakcja.