Aktywne Wpisy

wykop +12
Wykopowicze,
zauważyliśmy, że od dwóch dni nie informowaliśmy o niczym pod #wykopchangelog a w tym czasie przybyło kilka zmian, o których warto jednak wspomnieć. A więc zaczynamy! (ง •̀_•́)ง
Co na Wykopie?
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień, część z nich już zauważyliście. To między innymi:
przywróciliśmy przyznawanie osiągnięć;
- wprowadziliśmy też powiadomienia o nowych osiągnięciach;
- usprawniliśmy tagi autorskie, ich autorzy ponownie będą mogli
zauważyliśmy, że od dwóch dni nie informowaliśmy o niczym pod #wykopchangelog a w tym czasie przybyło kilka zmian, o których warto jednak wspomnieć. A więc zaczynamy! (ง •̀_•́)ง
Co na Wykopie?
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień, część z nich już zauważyliście. To między innymi:
przywróciliśmy przyznawanie osiągnięć;
- wprowadziliśmy też powiadomienia o nowych osiągnięciach;
- usprawniliśmy tagi autorskie, ich autorzy ponownie będą mogli

harold97 +509
Indoktrynacja on najmłodszych lat
a potem 4 facetów na 25 bab ma robić im wystawne święto na swój koszt
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #heheszki
a potem 4 facetów na 25 bab ma robić im wystawne święto na swój koszt
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #heheszki

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Kazach_z_Almaty: merytoryczne i JKM? co merytorycznego jest w wypowiedziach typu "wsadzę
bardzo ciekawy kalkulator polityczny
ciekawy kalkulator polityczny
ciekawy
@Zydomasoneria: Faktycznie "ciekawy" biorąc pod uwagę, że w "Kalkulacja zbieżności poglądów między Tobą a partiami" wyszło mi na pierwszym miejscu SLD z 66%, a na drugim miejscu KNP z 64%...
SLD 75%
...
...
...
KNP 45%
Komentarz usunięty przez moderatora
@wspolrzednebiegunowe: Stracą rządy w przyszłym roku. Chyba, że będzie koalicja PO z lewicą ale na razie bardziej prawdopodobna jest koalicja PIS z PSL. Mi PO podpadła swoim rządami więc chociażby dlatego bym ich nie poparł ale światopoglądowo są mi blisko. Oczywiście mowa o frakcji liberalnej a nie
@Zydomasoneria: SLD bo pewnie wpisuję się w punkty związane ze związkami homo, aborcją, in vitro, narkotyki, eutanazja, a z KNP być może kwestie związane z imigracją czy podejście do wspólnej waluty... tak czy inaczej żadna z tych partii nie odpowiada mi jeżeli bierzemy pod uwagę całokształt. Tak zawężona możliwość odpowiedzi na poszczególne pytania też mi nie odpowiada. ;s
@Zydomasoneria: Lewy, prawy. Euroentuzjasta, eurosceptyk. Świat nie jest dwubiegunowy :).
@Baron_Al_von_PuciPusia: Jeszcze gorszy od lewactwa, rurkowiec lemingowaty. ;)
@Zydomasoneria: umiarkowany eurosceptyk. nie uważam, aby źródłem wszelkiego zła była UE. ba! uważam, że w pewnych dziedzinach unia funkcjonuje całkiem nieźle. niemniej jednak z obawą patrzę na nadciągająca i przesądzoną (wydaje mi się) federalizację tej struktury.
@Zydomasoneria: Jestem po prostu liberałem (gospodarczym i światopoglądowym) z nastawieniem, że gospodarka jest ważniejsza od kwestii światopoglądowych, dlatego zagłosuję na Gowina, choć zupełnie nie zgadzam się z jego poglądami na kwestie obyczajowe. Ktoś zapyta, czemu nie KNP, nie dlatego, że Korwin to oszołom, zresztą i tak niedługo umrze, tylko dlatego, że ludzie ci nadal są na poziomie idei, a nie realnego