Aktywne Wpisy

MonazoPL +72
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
Pobierz
pijmleko +350
#wykopgate20 #afera
Ludzie którzy poruszają temat afery i kopią głębiej znikają z portalu razem z całą aktywnością dot. afery xD
Pojawiają się relacje o banach za drążenie tematu fikcyjnych kont - i o kasowaniu aktywności tak, żeby nie został żaden ślad. Nie „uciszenie na chwilę”, tylko wymazanie. Jakbyśmy nigdy nic nie napisali.
To
Ludzie którzy poruszają temat afery i kopią głębiej znikają z portalu razem z całą aktywnością dot. afery xD
Pojawiają się relacje o banach za drążenie tematu fikcyjnych kont - i o kasowaniu aktywności tak, żeby nie został żaden ślad. Nie „uciszenie na chwilę”, tylko wymazanie. Jakbyśmy nigdy nic nie napisali.
To
źródło: saffsafasfsaf
Pobierz

źródło: IMG_4363
Pobierzmoże mi jeszcze powiesz, że kłamali o bandach imigrantów terroryzujących Przemyśl?
– Nie ma dziś powodu do paniki, ale jest powód do mobilizacji, aby w miejscach zagrożonych wszyscy mogli liczyć na możliwie szybką i skuteczną pomoc – uspokajał.
@obserwator_swiata: @Gours: No i co? Były "lokalne podtopienia i powodzie błyskawiczne" czy mamy do czynienia z klasyczną powodzią na obszarze całego dorzecza Odry podobną do tej z 1997r?
Nie ma "zagrożenia w skali całego kraju"? W samym Wrocławiu i okolicach mieszka 1 mln. Dorzuć Opole i miejscowości w kotlinie kłodzkiej i masz 500k. Dodasz miasta wzdłuż doliny rzeki Bóbr i
@kurczok: A gdzie ty tu widzisz "lokalne podtopienia i powodzie błyskawiczne"?
W 1997 roku deszcz lał przez cały lipiec
@SirSherwood: xd. Ale właściwie czemu ja dyskutuje z trollami od Giertycha? Idż chłopie opowiadaj wszystkim że to lokalne podtopienia. Może ktoś spoza tej waszej sekty uwierzy.
@Gours: To są te same ilości wody w Odrze co w 1997 r. i większe niż wtedy w Nysie Kłodzkiej. No i to o czym piszę to są fakty, mam na dowody.
To ze skutki będą być może mniej dotkliwe bo dorobiliśmy się lepszej infrastruktury przeciwpowodziowej nic nie zmienia w kontekście oceny skali tego zjawiska.
@Thorkill: nie moge, trolujesz. Serio nie widzisz tego co piszesz?
@SirSherwood: Nic takiego nigdzie nie napisałem tusko bocie.