Wpis z mikrobloga

Zamawialiście w dniu wystartowania przedpremiery iPhone 16 pro przez Media Expert? Czy Wam też nie zmienia się żaden status i ciągle widnieje informacja „nowe zamówienie” ?
Jestem ciekawa jak wyglądała wysyłka nowych IP w poprzednim roku i czy wyrobili się z dostawami w tym sklepie…
Jakie są wasze doświadczenia?

#iphone16pro #iphone #mediaexpert
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@8Oldzi8: Ja kupiłem w dniu wystartowania zwykła 16 i też nadal się wyświetla jako "nowe zamówienie", a jedyny opis to, że jest "opłacone".
  • Odpowiedz
  • 0
@DiatlowPies: no właśnie słyszałam niestety na odwrót. Mądry Polak po szkodzie, że właśnie Media Expert jest mistrzowski w opóźnianiu dostaw zrobionych w dniu przedpremiery. Eh…
  • Odpowiedz
@8Oldzi8: u mnie zamówiony 16 pro max w dzień rozpoczęcia przedsprzedaży o godzinie 14:19 ma cały czas status „Zamówienie oczekuje na realizację”
  • Odpowiedz
@8Oldzi8: Oby jednakże nie napalałbym się za bardzo, to wszystko zależy od tego ile urządzeń otrzymają. Ja kupiłem chyba niezbyt kupowany na cito model - desert titanium 512GB, wczoraj jeszcze niby był dostępny w przedsprzedaży. Przy zakupie wspomniane było, że wysyłka po 19.09, ale może ulec zmianie, zatem mogą wysłać jutro w nocy, a mogą w przyszłym tygodniu lub później. :/
  • Odpowiedz
@8Oldzi8 zamówiłem 16 pro max 256 DT o 14:01. Rok temu o tej porze wiedzieli już kiedy mi wyślą moją sztukę. W tym roku pisałem i ponoć są tak małe partie, że nikomu nie wyślą na 20. Dobrze, że zamówiłem gdzie indziej i zgodnie z tym co piszą dzisiaj w nocy wysyłka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz