Aktywne Wpisy

jmuhha +338

Melkovva_ +124
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki

źródło: temp_file576183710148845188
Pobierz
Wiceprezydent Maciej Bluj, były wiceprezydent Michał Janicki, marszałek naszego województwa, Rafał Jurkowlaniec. To tylko niektóre nazwiska lokatorów Osiedla Malowniczego we Wrocławiu. Teraz wśród "koronowanych" głów naszego miasta jest najpopularniejszym miejscem do życia.
https://gazetawroclawska.pl/oto-osiedle-na-ktorym-mieszka-wroclawska-wladza/ar/694889
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wroclaw #powodz