Dziś pierwszy dzień na testo żelu, tak jakby chęci do życia więcej ale zobaczymy co będzie dalej, najwyżej zmienimy z endo na iniekcje #silownia #hormony #sterydy #mikrokoksy
@JesteMlodyGzGdyni: Pewnie i tak skończysz na TRT. Szkoda bo ewentualna prokreacja będzie dużo zachodu od Ciebie wymagała. Jakiekolwiek ruchy hormonalne poprzedzaj badaniami. Musisz wiedzieć jakie masz poziomy przed, w trakcie, po. Przychylam się do opinii kolegów bliżej temu do placebo niż do suplementacji testosteronem.
@quintus: dlaczego bliżej do placebo? skoro żel podnosi testosteron to co za różnica czy robi to iniekcja czy żel skoro poziom jest przesunięty do takich samych poziomów?
@JesteMlodyGzGdyni Jesli mozna to dlaczego jakis zel ktory jest dramatycznie mniej skuteczny i jak mi sie wydaje znacznie drozszy w stosunku koszt vs skutek a nie iniekcje?
@latarnikpolityczny: mój endokrynolog tak zadecydował, nawet nie proponowałem iniekcji bo nie wiedziałem ze może być mniej skuteczny, na następnej wizycie poruszę ten temat. Ale z drugiej strony skoro iniekcje podwyższają teścia i żel to co to za różnica? Chodzi tylko o to żeby podnieść poziomy Teścia a iniekcje i żel robią to samo wiec nie do końca rozumiem skad teoria że żel jest mniej skuteczny.
Stosunek zużytego testosteronu w stosunku do stężenia we krwi ultra na niekorzyść żelu. Innymi slowy zeby osiagnac żądane stężenie we krwi musisz znacznie mniej wbic niż wetrzec. Podejrzewam ze obecnie na tym, żelu wzrost stezenia we krwi moze sie miescic w bledzie pomiarowym ( ͡°ʖ̯͡°)
@quintus: dlaczego bliżej do placebo? skoro żel podnosi testosteron to co za różnica czy robi to iniekcja czy żel skoro poziom jest przesunięty do takich samych poziomów?
Na moje 90% efektów zmian psychicznych na sterydach to właśnie placebo
Tak samo na trenie każdy nie wiadomo jak p---------y a ja gdy to biłem to nic nie czułem
Stosunek zużytego testosteronu w stosunku do stężenia we krwi ultra na niekorzyść żelu. Innymi slowy zeby osiagnac żądane stężenie we krwi musisz znacznie mniej wbic niż wetrzec. Podejrzewam ze obecnie na tym, żelu wzrost stezenia we krwi moze sie miescic w bledzie pomiarowym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file469812229006408522
Pobierz@JesteMlodyGzGdyni: O tym pisałem. Rób testy przed, w trakcie i po byś to potwierdził. U mnie żel nie działał, tylko minimalnie mi podnosił testosteron. Być może problem ze wchłanianiem. Długookresowe Nebido też nie działało. Tylko z tym nie mam problemów: https://www.medicover.pl/leki/testosteronum-prolongatum-jelfa,18554,d,1344