Wpis z mikrobloga

Kurde trochę mnie moralniak łapie.
Będąc na wakacjach w Grecji kupiłem bilet na autobus gdzie normalnie nie dało się kupić biletów (brak miejsc). Zmodyfikowałem Posta i jednak kupiłem bilety, ba nawet udało się wybrać ostatnie dwa miejsca. Drugi raz próbując ten sam trik system nie puszczał pokazując po grecku jakiś błąd (translator twierdzi że coś ala brak miejsc). I teraz ta niepewność czy nie wywala mnie z autobusu :)

Bilet z qrcode mam, ale nie przyszło potwierdzenie na maila jak przy bilecie legitnie kupionym.
Najlepsze jest to, że jak wywala mnie z autobusu to albo 6h na nogach przez góry, albo spanie w odludnej miejscowości na przystanku autobusowym 🤣

#programista15k #wakacje #grecja #kreta
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gchmurka dzień dobry z tej strony pan orama jak mogę pomóc ? XD zboczenie zawodowe...

A tak serio to co mamy z tą info zrobić ? Ja na wschodzie krety siedzę a pan @asdfghjkl na zachodzie, w czym możemy panu pomoc ?
  • Odpowiedz
  • 2
@Pan_Orama: heheheh jak kierowca wywali mnie z autobusu to w sumie jakoś dam sobie radę, ciepło jest spać na plaży można.... Następny autobus o chyba 9 rano, zawsze też można na autostopa łapać (choć bliżej mi do Hefajstosa niż do Apolla więc raczej kiepsko to widzę, chyba że stare Niemki mnie zechcą....) alternatywnie zostaje jakiś hotel na jedną nockę wziąć (w sumie booking pokazuje najtaniej około 50-80€ za pokój dla
  • Odpowiedz