Aktywne Wpisy
dizel81 +11
Ten Alvaro to jest obrzydliwy, nie dość że wykorzystuje te biedne dziewczyny to jeszcze sobie żąda żeby mu za kolacje płaciły, jakoś nie liczy tego że w nocy ma "za darmo"
Gnida się jeszcze śmieje, obrzydliwy typ, paskudny za to co robi, mam nadzieję że kiedyś się sytuacja odwróci i do gara sam nie będzie miał co włożyć.
#raportzpanstwasrodka
Gnida się jeszcze śmieje, obrzydliwy typ, paskudny za to co robi, mam nadzieję że kiedyś się sytuacja odwróci i do gara sam nie będzie miał co włożyć.
#raportzpanstwasrodka
UmazanyPieprzem +10
#raportzpanstwasrodka, #popaswpieprz
Gniot 357
Spociuch wielokrotnie naśmiewał się w swoich gniotach z wyglądu tego kurnika i obejścia matki Sinej.. Tak jak już kiedyś pisałem, za cel obrał sobie remont tego kurnika a po co?. Wiadomo. Żebranie. Mała część hajsu z żebrów pójdzie niby na remont tego kurnika w większą część "przytuli". Jest w czarnej doopie i kombinuje jak koń pod górę. Te jego gnioty i ten "wymuszony
Gniot 357
Spociuch wielokrotnie naśmiewał się w swoich gniotach z wyglądu tego kurnika i obejścia matki Sinej.. Tak jak już kiedyś pisałem, za cel obrał sobie remont tego kurnika a po co?. Wiadomo. Żebranie. Mała część hajsu z żebrów pójdzie niby na remont tego kurnika w większą część "przytuli". Jest w czarnej doopie i kombinuje jak koń pod górę. Te jego gnioty i ten "wymuszony
Radio Płońsk przekazało jego relację:
Z Lądka-Zdroju odzywa się Piotr Poryziński:
- Podobno woda sięgała wyżej o 3 metry niż w 1997 roku. Niektórzy dopiero dzisiaj zjedli pierwszy ciepły posiłek od 3 dni, ale są optymistycznie nastawieni. Wydaliśmy już ponad 500 zup. Dziś świeciło słońce, dużo wyschło, ale sklepów jeszcze nie ogarnęli. Tu był dramat. Od kilku dni brak wody i gazu. Zasięgi też ginęły na parę godzin - relacjonuje z południa Polski płońszczanin
#powodz