Aktywne Wpisy

asdfghjkl +15

tommmekk +272
Witam z dzisiejszego spaceru
Pogoda wiosna, trochę pada temperatura 10 stopni nie jest źle...😁
Dziękuję cały czas za wsparcie
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
Pamiętajcie że,
Między innymi dzięki Wam jestem tutaj gdzie jestem....
Pozdrawiam serdecznie
Pogoda wiosna, trochę pada temperatura 10 stopni nie jest źle...😁
Dziękuję cały czas za wsparcie
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
Pamiętajcie że,
Między innymi dzięki Wam jestem tutaj gdzie jestem....
Pozdrawiam serdecznie
źródło: 1000009262
Pobierz

Od tygodnia wiadomo było że będą rekordowo duże opady a tymczasem niektóre zbiorniki retencyjne zamiast być opróźnione do 0% to miały 30-40%. Kto wie czy nie było też jakiegoś zasiewania opadów tak jak w dubaju.
Cel jest jeden - likwidacja klasy średniej. Masz wynajmować klitkę od korpo we Wrocławiu albo mieć kredo na 30 lat a nie posiadać swój dom na własność. To właśnie tacy ludzie zgodzą się na każde warunki pracy - a tego potrzeba korporacjom. Koszty pracy za bardzo poszły w górę aby korpo mogło sobie pozwolić na "rynek pracownika" - ludzie w garniturach postanowili wypowiedzieć wojnę klasie średniej/robotniczej. Na celu są ludzie, którzy mogą żyć bez "niewolniczej" pracy w korporacji chociażby przez 3 miesiące - masz mieć dokładnie tyle pieniędzy ile wydasz w danym miesiącu a nie jakieś życie z oszczędności.
#wroclaw #powodz #konfederacja #teoriespiskowe #klimat #globalneocieplenie #nauka
źródło: 121_172640070312
Pobierzźródło: comment_1638705009IadntocRZ7JC7gIETBdv2n
PobierzGrzeją temat ile mogą, co trzeci ekspert w TVN ciągnięty za język o zmianach klimatycznych
Komentarz usunięty przez autora
@Viado: Literalnie spełniają się prognozy dotyczące katastrofy klimatycznej, a szury nadal w wyparciu.
@Filipterka25: bo zalało tereny zalewowe?( ͡° ͜ʖ ͡°) katastrofą klimatyczną byłoby jakby Podhale zalało xD
jak to jakaś baba gadała, że zbiorniki retencyjne w tych czasach niepotrzebne bo będzie sucho
@Viado: W 1997 roku stany rzek miałeś mniejsze, i w lecie. Wilgotnym lecie. Dziś miałeś w ciągu tygodnia d-------l opadów tuż po anormalnej suszy.
I tak, 30 lat temu też już było widać pierwsze objawy katastrofy klimatycznej, choć nie aż tak widoczne jak
@Viado: to nie chodzi o to, że mówisz coś innego, ale o to co mówisz. Takie bzdury płyną z rosji, przez konfederuskie trolle do debili. Możesz być albo konfederuskiem, albo debilem. Nie ma trzeciej opcji ¯\(ツ)/¯
Literalnie nic się nie spełnia xD. Ale szury sobie wmówią wszystko. Większość ludzi potrzebuje wiary. Jaka by ona nie była. Opium dla ludu musi być. Jak porzuciliście jedną religię to musieliście przenieść się na inną i prowadzi Was ciągla, niczym niezmącona wiara, którą kaznodzieje, nazywali ekspertami sączą Wam z ambon w postaci tv
@Viado: xd?