Aktywne Wpisy
gdzie poznac normalnego faceta? na #tinder każdy wysyla ptaka i gada coś o pomocy społecznej dla niego że nie ma kasy, Dużo też takich co torebkę pod pachą noszą. Pomocy co sie stalo z tym spoleczenstwem

ibleedforyou +4
kolejna osoba mówi mi że jak na kobietę to mało kobieco się zachowuje i wgl bo nie powinnam przeklinac i rozmawiać z nim jak człowiek, tylko jak “kobieta” xd o co chodzi.

@DontDoThis:
Tylko chrapanie, czy zdiagnozowany bezdech senny? Ja od lat leczę bezdech CPAPem, na zabieg tonsilektomii z UPPP (uvulo-palato-pharyngo plastyka) dostałem skierowanie na początku 2023 a termin zabiegu wyznaczono mi na listopad 2026 i w sumie to się zastanawiam, czy jest sens kiedy z maską śpię już całkiem dobrze i nie
Jeśli prócz chrapania czujesz się ogólnie niewyspany i często musisz się zdrzemnąć w ciągu dnia to proponuję podejść od strony OBS, chrapanie to najmniejszy pikuś przy całym wianuszku problemów zdrowotnych jakie za tym idą. Ja dostałem skierowanie na polisomnografię od rodzinnego i przyfarciłem z terminem tak, ze poszedłem praktycznie z dnia na dzień. Bonus punkty za diagnozę OBS - według rozporządzenia przysługuje kategoria wojskowa D/E (w zależności od natężenia)