Gdyby ktoś jeszcze polował na bilety POL-POR to niestety już chyba nie ma ani jednego ( ͡°ʖ̯͡°)
PS. Ta strona ma naprawdę tragiczną przepustowość, bo patrząc po zainteresowaniu to te ostatnie bilety znikały bardzo powoli ( ͡°͜ʖ͡°) #mecz #pzpn #reprezentacja #bilety
@monter_wolter: kupiłem chyba jako ostatni 2 kolo siebi z ogranicznego widoku jakiejs 30 minut temu Bilety jeszcze bedą, jutro moze nie ale za dwa,3 dni, tydzien, zaglądajcie na stronę ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@monter_wolter: Jak można było kupić te bilety? Od godz 10 do 15 byłem w kolejce. O godz 16 do teraz ponownie byłem w kolejce na drugim laptopie. Teraz po odświeżeniu strona nie działa.
@Endrju9: Uczestniczyłem w tej inbie zarówno w przedsprzedaży, jak i dzisiaj, na wielu przeglądarkach i urządzeniach. Nie widzę żadnej logiki w tym co się działo ( ͡°͜ʖ͡°) Raz się czekało i nic z tego nie było, a z innej kolejki puszczonej dużo później udawało się wejść. Totalny chaos. Nie liczę już sytuacji, gdy udawało się wejść na stronę, a po zrobieniu kolejnego kroku w
PS. Ta strona ma naprawdę tragiczną przepustowość, bo patrząc po zainteresowaniu to te ostatnie bilety znikały bardzo powoli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #pzpn #reprezentacja #bilety
Bilety jeszcze bedą, jutro moze nie ale za dwa,3 dni, tydzien, zaglądajcie na stronę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Od godz 10 do 15 byłem w kolejce.
O godz 16 do teraz ponownie byłem w kolejce na drugim laptopie.
Teraz po odświeżeniu strona nie działa.
Komentarz usunięty przez autora
Nie widzę żadnej logiki w tym co się działo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Raz się czekało i nic z tego nie było, a z innej kolejki puszczonej dużo później udawało się wejść.
Totalny chaos.
Nie liczę już sytuacji, gdy udawało się wejść na stronę, a po zrobieniu kolejnego kroku w