@malronos Nielicznym w sensie? Jakiś typ wyglądu czy po prostu Twoje znajome? Spermierstwem byłoby raczej dawanie atencji babkom tylko z tego faktu, że to babki. No i też zależy od tego w jaki sposób xD O jakiej atencji mówimy?
@FalkyFox komplementowanie w 4 oczy i ogólnie utrzymywanie większego kontaktu głównie z takimi, które albo mają podobne zainteresowania/przeżycia/styl itd albo są w moim typie (czarne włosy, blada skóra, zielone oczy, bez tatuaży, szczupła, bez piercingu), a traktowanie reszty zwyczajnie właśnie jak znajome. Na pewno nie mówimy tu o tekstach typu "ale masz fajne c---i, wymacałbym", tylko typu "Też bym chciał mieć tak ładne oczy".
@matti-nn a to da się tak nie oczekując względów jak kobieta traktuje cię jak powietrze? Np. jak laska mi powie, sorry nie jestem zainteresowana to jej po prostu dziękuję za szczerość.
@malronos jeśli te babki odbierają takie komentarze pozytywnie to nie widzę problemu. Też daje atencję głównie tym ludziom, którzy są w jakiś sposób dla mnie bliżsi (komentarze nie są nacechowane romantycznie, zwykłe miłe określenia) brzmi to raczej naturalnie. Obserwuj czy odbierają to dobrze i tyle, jak dla mnie bardzo miło. Dopóki nie zachowujesz się jak creep i są to luźne komplementy oczywiście. Pamiętajmy, że jak dziewczynie takowe komentarze przeszkadzają, mimo, że
Czy dawanie atencji tylko nielicznym dziewczynom to spermiarstwo?
Spermierstwem byłoby raczej dawanie atencji babkom tylko z tego faktu, że to babki. No i też zależy od tego w jaki sposób xD
O jakiej atencji mówimy?
Obserwuj czy odbierają to dobrze i tyle, jak dla mnie bardzo miło.
Dopóki nie zachowujesz się jak creep i są to luźne komplementy oczywiście. Pamiętajmy, że jak dziewczynie takowe komentarze przeszkadzają, mimo, że