Wpis z mikrobloga

Po trzech godzinach czekania w kolejce udało mi się kupić bilety. Korzystałem z przeglądarki chrome, czekałem od 9:45. Kilkakrotnie pojawił się błąd 404 i wystarczyło kliknąc wstecz by ponownie wczytało poprawnie strone. Problem był też z wczytaniem okna dostarczenia przesyłki to kliknąłem w przycisk cofnij by wczytało za czwartym razem moduł dostarczenia przesyłki. Generalnie tragedia. Trzymam kciuki by cierpliwość była wynagrodzona i u Was.

#pzpn #bilety #polska #portugalia #laczynaspilka
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@goldboy: Kolejka
Informujemy, że sprzedaż biletów rozpocznie się 17 września o godzinie 10:00. Zapraszamy.

Mniej więcej to było napisane. Krótki komunikat który pojawił mi się o 9:45 i nic od tej pory nie ruszałem.
  • Odpowiedz
@Roll2: Też mi się chyba udało. Zapłacilem i przyszły jakies dwa maile, że płastność przeszła. Na swoje kontro na łączy nas piłka wejść nie mogę, żeby zobaczyć czy bilety są, ale kasa ściągnieta. Jutro sprawdzę jak strona ożyje. Jak u Ciebie, też tylko maile o potiwerdzeniu płatności?
  • Odpowiedz
  • 1
@kamz_4con tak, dostałem w piątek. Ale u mnie był tylko jeden mail, że przyjęte do realizacji, i nic więcej. Nie wiedziałem do końca przy przeszło czy nie. Straszny chlew ten pzpn
  • Odpowiedz