Aktywne Wpisy
Guz mozgu (2 lub 3 stopień)
W zeszłym tygodniu bylem na konsultacji w #bydgoszcz u dr Furtaka ze szpitala wojskowego. Podobno topowy w kraju jeżeli chodzi o neurochirurgie. Bardzo dobre podejście, konkrety, tak jak lubię. Zasugerował zrobienie rezonansu czynnościowego (o czym żaden lekarz wcześniej nawet nie wspomniał). Dostałem informację, że najlepszy robią w Gliwicach. Człowiek wszystkim się zajął i termin badania mam na 1 października. Tego mi było trzeba żeby
W zeszłym tygodniu bylem na konsultacji w #bydgoszcz u dr Furtaka ze szpitala wojskowego. Podobno topowy w kraju jeżeli chodzi o neurochirurgie. Bardzo dobre podejście, konkrety, tak jak lubię. Zasugerował zrobienie rezonansu czynnościowego (o czym żaden lekarz wcześniej nawet nie wspomniał). Dostałem informację, że najlepszy robią w Gliwicach. Człowiek wszystkim się zajął i termin badania mam na 1 października. Tego mi było trzeba żeby
Kolanka +608
Wołam zainteresowanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
#powodz
Przecież już na samym początku jest mowa, że zrobiła doktorat na Uniwersytecie w Utrechcie. To chyba nie jakaś tam Julka...
@duzy_krotki: lata 90te a myślę że i dzisiaj byś znalazł takie wsie :D
Przeczytałem chyba wszystko co jest w temacie powodzi we Wrocławiu (chociaż Wilgoć jest o Opolu) ale w/w książka zrobiła na mnie największe wrażenie.
To widziałem.
Książkę z pewnością sprawdzę, dzięki.
kilku bystrych też tam jest, poza oczywistym klimatem powodzi w tamtych okolicach, ładnie jest pokazane jak każdy koniec końców dba o swój interes
¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@duzy_krotki: jest jeszcze gorzej.
Uzależniona od h-----y i mieszkająca w Holandii, Juleczka robi doktorat i jest dobrą i przykładną matką z kolei jej uzależnieni od h-----y polscy koledzy wyglądają jak zombie? Jakie to świadectwo wystawia
Dokładnie, potencjał ogromny na świetny dramat ze wstawkami dokumentalnymi, a wyszedł gniot.
PATRZCIE JESTEM KOBIETOM, ALE NIEZALEZNOM, BO CHODZE W SPODNIACH I JA MAM RACJE, PALE SE SZLUGA, A CHLOPY SIE NIE SLUCHAJA, ALE JESTEM SILNA
Jak już robią te swoje baby jako takie super mądre to czemu nie mogą zrobić bohaterki jak Scully z Archiwum X? Ona była inteligentna, silna, miała
Nie mam nic przeciwko silnej postaci kobiecej, jednak ta z "Wielkiej wody" jest całkowicie nieprzekonująca moim zdaniem. Jak już pisałem, był potencjał na świetny scenariusz, ale został zmarnowany.