Aktywne Wpisy
monky +668
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
seratian +65
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
Teraz wyobraźcie sobie że ta ekipa jest przy wladzy i zarządza powodzią.
Na starcie w TVP Lichocka szczuje na opozycje i samorzadowów że się nie przygotowali.
Następnie oskarża Czechów że na złość Polsce zalewają nasze rzeki
Ogólnie r--------l, zakupione pompy za 300 mln złotych o wartości 50 tys. przez znajomego handlarza złomem.
Dary dla powodzian w większości rozkradzione przez polityków kontrolujących różne instytucje.
0 koordynacji i żadnego sztabu kryzysowego aż do pierwszych zalań.
No i oczywiście żadnej imformacji wczesniej ani żadnych przygotowań, tylko formułka że nie ma się co martwić i że totalna opozycja próbuje destabilizować kraj.
Jak dobrze że już jest normalnie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
- ogłoszenie konkursu pt. "Jan Paweł 2, Wyklęci, a sprawa powodzi", który wygrywa gównostowarzyszenie założone przez Czarnka dzień wcześniej
- Obajtek na terenach zalanych obniża cenę paliwa do 4 zł (a później podwyższa na 8)
- Sasin wrzuca tłita "O 12 jadę do Kłodzka. Mam dobre informację"
@hplaserjet4250: Byłby ale się r------ł.
Komentarz usunięty przez moderatora
To fotka to dowód że pisowcy nie mają się do czego przyczepić a to oznacza chapeau bas dla Tuska
Komentarz usunięty przez moderatora
@Filjan: Zapomniałeś o najważniejszym - narracja, że wszystkiemu winien jest TUSK i jego rządy sprzed 10 lat