Wpis z mikrobloga

#famemma jeśli ktoś myśli że baxton miał dużo czasu na film to niech pomyśli o boobsmanie który swój robił pół roku, a nawet nie odniósł się do zarzutów o 16letni nadgarstek.

Baxton nie poddawaj się tylko pisz kolejny scenariusz i odpalaj aferki na streamy wardegi. Chcemy igrzysk i atomówki w obie strony. Jak będziecie się n---------c codziennie dla naszej rozrywki to może Ci wszystko wybaczymy. Musisz być bardziej aktywny.

Rada na początek: boobsman boi się konfrontacji na żywo, dąż do tego aby skonfrontować się z nim na live, zaproponuj debatę bez ograniczeń czasowych. On jej w życiu nie zaakceptuje, a ty będziesz mógł go mielić że się boi bo wie że zostanie zaorany i chowa się za filmami i liveami w których manipuluje.

Na żywo atakowany boobsman zalewa się łzami i się plącze, a potem się zamyka w masturbowni żeby łączyć kropki, ale nie k---a tak jak ty że wymyśliłeś jakiś z-----y spisek clout z fagata, tylko inteligentnie.

Jak on dostał wasze zdjęcie z restauracji to wydymał was bez mydła, całą trójkę że sami nie wiedzieliscie kto z kim i dlaczego robi film na niego. A ty dostałeś zdjęcie wardegi z lexy z restauracji i spaliłeś to na samym starcie bo połączyłeś kropki jakbys był akustyczny.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Tonietwojsyniak przepraszam, to było obrzydliwe i dziękuję bogom, że złapałem ją za nadgarstek. żadna dziewczyna nie miała do mnie pretensji a z wiekszoscia z nich mam dobry kontakt do dziś. Nawet gadamy sobie o serialu dark. Jakby jakaś miała problem to by zgłosiła film a YouTube by go usunął. Ja mam dla was lepszy pomysł, zapłacicie jakiejś dziewczynie aby powiedziała po 10 latach że Wardega ja molestował tylko nie zapomnijcie się
  • Odpowiedz
boobsman boi się konfrontacji na żywo, dąż do tego aby skonfrontować się z nim na live, zaproponuj

@lukqsk: I kto to k#w^@ niby będzie oglądał? Ja nie wiem. Wy serio myślcie, że ludzie nie mają nic lepszego do roboty. Nie jesteście tak ważni jak wam się wydaje.
  • Odpowiedz
@lukqsk: przeciez on mówił że żałuję tego szczerze i przeprasza za tamtą akcje. Zalosne są te ataki na wardege po tylu latach gdzie był już rozliczany za tamten słaby film. I te ataki są tylko dlatego że ujawnił kolejne pedofilskie akcje boxdela i kolejne jego kłamstwa. Mela na ryj za próbę odwrócenia uwagi od tego zboczenca
  • Odpowiedz
@Tonietwojsyniak: te ataki są bo zarzuca komuś takie akcje samemu o-----------c niezla maniane. Tak jak pdfowi będą wypominać wysyłanie tych z-------h wiadomości przez następne 10 lat tak samo można to wypominać zwyrolowi. Obaj siebie warci i obaj na równi z-----i.
  • Odpowiedz