Aktywne Wpisy
Hatt0riHanz0 +91
Poproszę o namiary na "pana Jakuba z Porsche Kraków który mirkuje tutaj" a który sprzedał podobno wczoraj @pogodny_mis65 auto. Wpis dzięki tysiącowi łatwowiernych Mirków wbił w gorące. Oszustwo jest jednak oczywiste.
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w

pawbeats +311
Siema Nocna
Gram w czwartek swój największy biletowany koncert w życiu i pomyślałem, że chętnie wręczę komuś stąd podwójne zaproszenie na ten event.
Pawbeats Orchestra na COS Torwar w Warszawie
A wręczam nieprzypadkowo - wypok od dawna w moim serduszku, nawet nazwałem swój album NOCNA XD choć to mniej bezpośrednia konotacja.
Gram w czwartek swój największy biletowany koncert w życiu i pomyślałem, że chętnie wręczę komuś stąd podwójne zaproszenie na ten event.
Pawbeats Orchestra na COS Torwar w Warszawie
A wręczam nieprzypadkowo - wypok od dawna w moim serduszku, nawet nazwałem swój album NOCNA XD choć to mniej bezpośrednia konotacja.

źródło: IMG_4774
Pobierz
źródło: Screenshot 2024-09-16 22-18-07
PobierzBez tej równowagi świat staję na głowie
@JulianGangol: zawsze tak jest i wygląd Chada tu nie ma większego znaczenia. Na wykopie zbyt jest to rozdmuchane, bo tutaj większość siedzi w piwnicy i nie ma nawet możliwości zweryfikowania informacji na
bez sensu
Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że pewne cechy charakteru bardziej kobietom imponują niż wygląd, choć fakt - ten drugi daje pewnego boosta na starcie.
Sam z wyglądu nie jestem chadem, nawet chadlitem, ale nie mam typowej polskiej mordy, więc zawsze to jakiś plus, 180 cm wzrostu. W towarzystwie zawsze zabawny, w grupie odznaczam
@Jody_HiGHROLLER: ten sam mechanizm jak te wszelkie podstarzałe otyłe baby uważające sie za jakieś wielkie księżczniczki bo jak były młode to chłopy za nimi latali
@pymbelak: jak ktoś tak pisze to już wiem, że jego doświadczenie w relacjach DM wynosi zero.
Laski nienawidzą p!zd niezależnie od tego czy to "Chad", "Pretty Boy" czy inne stwory. Jesteś p!zdą, to znaczy że jesteś łatwy do zniszczenia przez innych osobników, ale relacje DM nie opierają się jedynie na