Wpis z mikrobloga

Przestroga dla wszystkich aby nie zachowywac sie jak kukold widoczny na zdjeciu. Na fb ciagle przez posty sponsorowane czy przez uposledzone kolezanki w znajomych udostepniajace od nich posty non stop widzialem to spermienie Akopka do swojej zoneczki. Ciagle pokazywaly mi sie takie wiecie posty madro-glupie jakies wierszyki, ze milosc to cos tam itd. No i jak skonczyles kukoldzie? Najpierw separacja, teraz sie zeszli ale juz sa przecieki, ze zoneczka lubi nadziewac sie na innego kukolda ale mlodszego Kubanczyka. Ten tez smierdzacy spermiarz pamietam akcje jak sie kompromitowal przed ta Ciupa mimo, ze to tamta poszla w tango z innym to ten ja przepraszal jeszcze za to xDDD W PL kukold kukoldem pogania bez zadnego kregoslupa moralnego, bez jakiejs meskiej dumy i ego. Typiary pluja na was a wy jeszcze przepraszacie, ze nie ten policzek do meli nadstawiliscie xDDD Jak sie wyznaje zasade "put the pussy on the piedestal" to sie tak zawsze konczy. Jak dajesz w zwiazku wiecej niz ona to od razu przegrales bo w normalnym zwiazku to jej ma bardziej zalezec a nie tobie.

JulianGangol - Przestroga dla wszystkich aby nie zachowywac sie jak kukold widoczny n...

źródło: Screenshot 2024-09-16 22-18-07

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JulianGangol: gość wygląda jak chad, no może prócz wzrostu a taka fajka, nigdy kobiecie nie dawaj pewności bo cię zostawi one uwielbiają karuzele emocjonalna, jak się nie odzywasz, jak masz ja w dupie i piszesz raz na tydzień
  • Odpowiedz
Ja Wam to wytłumaczę dlaczego oni są kukoldami... Otóż uwaga - taki chłop, jeśli nie był od zarania dziejów 'czadem', nie miał bezwarunkowego zainteresowania od dupeczek za młodu, a tylko swoje 'czadostwo' wypracował (popularność/kasa/sylwetka lol), to nadal w nim siedzi ten niepopularny kiep, który zrobi wszystko dla swojej księżniczki i nie ważne jak teraz wygląda i jakim 'zabijaka' by nie był wśród kolesi... Jest p-------a nie warta splunięcia dla w sumie każdej
  • Odpowiedz
Jak sie wyznaje zasade "put the pussy on the piedestal" to sie tak zawsze konczy. Jak dajesz w zwiazku wiecej niz ona to od razu przegrales bo w normalnym zwiazku to jej ma bardziej zalezec a nie tobie.

@JulianGangol: zawsze tak jest i wygląd Chada tu nie ma większego znaczenia. Na wykopie zbyt jest to rozdmuchane, bo tutaj większość siedzi w piwnicy i nie ma nawet możliwości zweryfikowania informacji na
  • Odpowiedz
@Jody_HiGHROLLER: i tak i nie. Można mieć predyspozycje do obu. Ja np. często jestem takim miłym, ułożonym misiem, ale pilnuję swego i moja już się przekonała, ze jak mamy spór, to albo się dogadamy albo nie dogadamy i będzie wyłącznie po mojemu, bo ona straciła swoją szansę do dyskusji. No i można sobie taką męskość rekompensować innymi cechami, jak bezczelność, bezpośredniość, słowność. Naturalowi to przychodzi po prostu łatwiej, tak jak
  • Odpowiedz
Natura to natura - jak w naturze inne osobniki wyczują słabego osobnika to idzie na pożarcie. U ludzi podobnie.
Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że pewne cechy charakteru bardziej kobietom imponują niż wygląd, choć fakt - ten drugi daje pewnego boosta na starcie.
Sam z wyglądu nie jestem chadem, nawet chadlitem, ale nie mam typowej polskiej mordy, więc zawsze to jakiś plus, 180 cm wzrostu. W towarzystwie zawsze zabawny, w grupie odznaczam
  • Odpowiedz
tylko swoje 'czadostwo' wypracował (popularność/kasa/sylwetka lol), to nadal w nim siedzi ten niepopularny kiep

@Jody_HiGHROLLER: ten sam mechanizm jak te wszelkie podstarzałe otyłe baby uważające sie za jakieś wielkie księżczniczki bo jak były młode to chłopy za nimi latali
  • Odpowiedz
@KanJaweuDieZweite: lepiej wyglądający, ale czy to znaczy że był czadem?prawdziwy czad może nie robić nic, może nawet zachowywać się jak ostatnia pipa a i tak będzie otoczony przez laski i same będą do niego wypisywać byle nabić się na czadowego naganiacza. To nie są moje wymysły, ale to co widziałem na własne oczy
  • Odpowiedz
prawdziwy czad może nie robić nic, może nawet zachowywać się jak ostatnia pipa a i tak będzie otoczony przez laski

@pymbelak: jak ktoś tak pisze to już wiem, że jego doświadczenie w relacjach DM wynosi zero.

Laski nienawidzą p!zd niezależnie od tego czy to "Chad", "Pretty Boy" czy inne stwory. Jesteś p!zdą, to znaczy że jesteś łatwy do zniszczenia przez innych osobników, ale relacje DM nie opierają się jedynie na
  • Odpowiedz
@Reiden: a myśl co chcesz. Ja piszę o tym co widziałem na własne oczy bo mam kumpla Chada o mordzie modela. Gość miał gorsze dni i siedział se spuszczonym łbem a i tak mu się chciały nadziać na pytę. Typ może siedzieć jak pipa a jest otoczony wianuszkiem kobiet i mu p------ą jaki ty jesteś piękny, ciekawe jakie będziesz miał ładne dzieci itd xd nie jeden pajac próbował przykozaczyc to
  • Odpowiedz