Aktywne Wpisy
szczeki32 +1
Ile może wynieść naprawa takich pęcherzyków przy klamce? VW CC 2014r. #blacharstwo #auto #samochody #mechanikasamochodowa #lakiernictwo #motoryzacja

źródło: image_picker_2B926D98-C6D1-4C95-BFDB-6BB898881707-54622-000017FAFA364CC0
Pobierz
oficjalniemartwa +48
W pracy powiedziałam, że na święta jadę do rodziny i potrzebuje jutro wolne, a rodzinie powiedziałam, że pracuje i nie przyjadę.
wpadłem na myśl, że ostatnim bastionem może być sklep z prasą, bo tam tylko stare dziadki totka puszczają albo seby biorą sztangi szlugow jak wracają z urlopu do Reichu.
zmierzam już w tamtą stronę zdesperowany, jestem już prawie przy drzwiach i nagle przede mną objawia się orgazmiczny widok - 8 zgrzewek pysznej wodiczki. prawie wbiegam do tego sklepu, już moje ręce mają rozrywać zgrzewkę w celu wzięcia dwóch butelek (żeby innym też starczyło), ale nagle czytam małą karteczkę naklejoną na górne zgrzewki.
REZERWACJA.
no ja p------e. rezerwacja wody.
do kaufa nie wróciłem, bo bym tam chyba eksplodował na środku.
źródło: temp_file1034231444964928258
PobierzCo prawda mamy gazowaną do picia dla siebie i jak się będzie trzeba podzielić z sąsiadami to też, ale mamy też kundla, co sam wypija 1,5l dziennie, więc dla doggo jest odlane.
Mamy zamiar jeszcze napełnić wannę, ale z tym czekamy, bo wanna jeszcze jest użytkowa, a wody jeszcze nie planują wyłączać