Aktywne Wpisy
Mircy, przychodzę do was z prośba.
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
WielkiNos +76
Szukam pomyslu na samochod od dluzszego czasu ale w kazdym mi cos nie pasuje. Auto max 10lat, chce nim pojezdzic dlugo dlugo dlugo. Obecne mam 10 lat i gdybym nie potrzebowal wiecej miejsc to by zostalo.
Wymagania:
- 7 miejsc
- trwały silnik. Najlepiej wolnossacy, gazu nie bede zakladal ale jak bedzie taka mozliwosc to fajnie
- isofixy, duzo isofixow. Trzy pełne miejsca w drugim rzedzie
- mile widziane przesuwne drzwi
Mie widziany trwały automat ale nie jest to wymaganie
Ogolnie auto raczej nie bedzie duzo jezdzic, moga byc krotkie odcinki. 2 razy w roku gdzies dalej.Nie chcialbym sie przejmowac zatykajacymi dpf czy turbinami
Ideał 10/10 bylby sharan/alhambra ale tam nie ma silnika. Tylko diesle i turbo benzyny.
Jest toyota verso ale troche maława/brak przesuwnych drzwi
No i amerykance pacifica/odyssey/sienna. Ciut za duze dla żony i czesto sprowadzane sa mocno uszkodzone
Jakies inne ciekawe pomysly? Troche chodzi mi po glowie 807 z konca produkcji. Juz tam tylko diesle sa ale 2.0hdi podpbno ultrapancerny
Dodge Journey/Fiat Freemont
Świat w którym dorastałeś już dawno nie istnieje
2 nietypowe propozycje:
Volvo V90. Oczywiście ten nowy model, chociaż silniki tylko turbo. Wolnossaki masz w poprzednim, ale one mają min.10 lat i ten design tragiczny.
Mercedes klasa V. Miejsca nie zabraknie, Jacek Balkan bardzo zachwala. Niestety nie wiem jak z benzynami, ja bym brał zwykłego V250
Do odysseya mi najblizej bo pd dluzszego czasu honda latam
@MercedesBenizPolska: a to jakiego szukasz? tradycyjnie odrzutowego czy plazmowego?