Aktywne Wpisy
walzky +25
Dużo ludzi pyta, o co chodzi z tymi ufokami nagle, więc wyjaśniam pokrótce od czego się zaczęło. Będzie krótko, bo cały temat UAPów to jest na trzytomową książkę.
To nie jest tak, że wszyscy nagle krzyczą „O! Światełka! To kosmici!”. Cały problem z tymi światełkami jest taki, że one od ponad 60 lat latają nad obiektami nuklearnymi - elektrownie, jednostki wojskowe, miejsca gdzie wzbogaca się uran. Nawet były przypadki, gdzie te obiekty latały
To nie jest tak, że wszyscy nagle krzyczą „O! Światełka! To kosmici!”. Cały problem z tymi światełkami jest taki, że one od ponad 60 lat latają nad obiektami nuklearnymi - elektrownie, jednostki wojskowe, miejsca gdzie wzbogaca się uran. Nawet były przypadki, gdzie te obiekty latały
wfyokyga +87
Myślę nad napisaniem poradnika dla facetów, głównie młodych Polskich chłopów, którzy pracują za grosze w robocie której nienawidzą, albo neetują, są samotni, nie tylko bez partnerki ale bez koleżanek, kolegów, czasami nawet rodziny, nie mają żadnych zainteresowań, są mniej lub bardziej utyci, ciągle zmęczeni, niewyspani i ogólnie wegetują bez żadnego większego celu czy pomysłu na cokolwiek, z każdym kolejnym miesiącem widząc w tym coraz mniej sensu. Albo mają spoko pracę, fajne zarobki, żonę, dzieci a i tak wszystko to takie jakieś „bez sensu”.
Chciałbym poruszyć w nim takie rzezy jak:
-pokazanie, że "zła sytuacja" dotyczy naprawdę wielu osób i nie jest czymś tragicznym a bardziej przeciętnym;
-to, co mogą zrobić (np. wysprzątać pokój na błysk, nawet odmalować ściany, żeby przyjemniej się w nim siedziało, chodzić na spacery, schudnąć, znaleźć hobby w zasięgu ich czasu, predyspozycji i możliwości finansowych);
-to, czego nie mogą zrobić (największy problem to założenie rodziny, szczególnie że w Polsce brakuje 2mln młodych panien no chyba że ktoś „wanna babcie”);
Ogólnie taki poradnik jak radzić sobie w kryzysowych sytuacjach albo jak się do nich przygotować, gdy się zbliżają – a z tego co wiem, kryzysową sytuację ma prawie każdy facet w tym kraju przynajmniej raz do roku...
Sam mam za sobą dwa bankructwa, w ciągu 10 lat trzy razy wywali mnie z roboty, bo „za wolno pracowałem” a i tak się ładnie ogarnąłem, jeśli chodzi o finanse, chociażby zaciskając pasa żeby wyjść z długów, potem moje „nawyki oszczędnościowe” zostały ze mną na stałe, więc teraz mam chociażby kasę na inwestycje itp. Mam też za sobą skuteczne odchudzanie - i to takie aż do końca, do 12% tłuszczu.
Posiadam duże doświadczenie w pisaniu, prócz mniejszych i większych bzdur na wykopie mam wydany zbiór opowiadań, które zbiera wysokie oceny, niedługo wydaję kolejny i jego wstępne recenzje są jeszcze lepsze.
Myślałem o krótkim poradniku, takim na 40-60 stron w Wordzie.
Więc teraz dwa pytania:
-czy jest sens takie coś pisać?
-czy pomożecie mi go stworzyć?
Sam mogę całość napisać, sfinansować wydanie, mam czas, doświadczenie, chęci i kasę na takie rzeczy, pytanie czy pomożecie ustalić co najlepiej w nim zawrzeć i czy później pomożecie czy to w promocji, czy po prostu kupując i przekazując znajomym w potrzebie?
Jeśli tak, zapraszam do znaleziska
#przegryw #depresja #przegrywpo30tce #samotnosc #depresja #motywacja #polska #niebieskiepaski #zdrowie #psychologia #blackpill #zwiazki
Jakoś baby od książki przegryw wykopki wypromowały ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@tomek001Hej:
Tylko tu nie chodzi o samorozwój, ale jak spróbować odnaleźć się w
@pawel-borecki:
Wiesz ile Polaków ma w domu np. grzyba? Albo ściany po Niemcu na które ktoś w latach 80-90 nakleił najtańszą tapetę i tak wisi do dziś?
Wbrew pozorom wyjście z totalnego dna najlepiej zacząć od wywalenie wszystkiego z pokoju, odmalowania ścian, wyrzucenia śmieci i posprzątania szafek.
W sumie można to całe radzenie w kryzysie streścić do jednego zachowania czyli "co mogę zrobić". A co kto może zrobić to
każdy sam najlepiej wie
@KeepGoingBaby:
A skąd ma
Z tym spędzaniem wolnego czasu to bym nie generalizował, to jest moim zdaniem bardzo indywidualne. Pewnie jest wiele osób które tak właśnie spędzają czas jak to opisałeś ale jaki procent z nas wszystkich to nie śmiem na 100% stwierdzić
@wqeqwfsafasdfasd: Jest różnica "kolejna randka na jakiej byłem okazała się klapą" a "kobiety regularnie mnie poniżają, zaznaczają że nikt mnie nie chce czy życzą mi śmierci".
@Eteres: wiesz, coś może być na rzeczy. Gdy masz 40 kilo dodatkowego tłuszczu i j---e od ciebie skisłą w fałdach skórą, zastarzałym potem, gównem, spermą i nienawiścią do samego siebie to nie znajdziesz sobie szarej myszki, bro.