Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +32
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
mpetrumnigrum +206
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz

Jak weszła fifka 24 do gamepassa to pograłem chwilę na PC, ale olaboga. Obraz się tnie. Na środku boiska ciągle jakieś przerwane linie. Nie wyglądało to zbyt ciekawie. Wy na PC bawicie się w jakieś konkretne ustawienia, żeby gierka dobrze chodziła? Co jak co ale xbox na to nie mogłem narzekać. Wiadomo, zawodnicy ślizgają się jak na łyżwach, ale jednak obraz igiełka.
Ktoś coś?
#fut
Tu masz kompendium wiedzy odnośnie tego jak naprawić te grę. Na 99 procent problem się powtórzy przy fc 25, bo trwa w zasadzie od Fify 20 albo wcześniej, tylko kiedyś jeszcze dało się w to grać bez grzebania w plikach konfiguracyjnych. Na YouTubie też są poradniki jak naprawić grę, jeśli porady z reddita nie poskutkują