Aktywne Wpisy

memforis +1
#kryptowaluty mam pytanie czysto z ciekawości. jak to jest, że dokładnie w zaznaczonym na zielono miejscu kupowałem all in SOL i akurat wtedy jeb^%? czy to jest zupełna losowość i czysty przypadek, czy to spowodowało jakieś tam likwidacje albo chwilowy wzrost kursu (raczej wątpię), po czym każdy widział nieco większe saldo i automaty zaczęły sprzedawać innym wpakowanym i tak runęło?
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
źródło: image
Pobierz
#gielda jak by ktos nie wiedzial o co chodzi z cenami metali szlachetnych, to tlumacze
na terenie iranu mieli zrzucac atomowki
iran w koncu podjal decyzje c--j z ta bronia atomowa , lepiej ocalic ludzi i kraj
dobra trump poddajemy sie
fundusze zaczely zrzut tego co nakupily
na terenie iranu mieli zrzucac atomowki
iran w koncu podjal decyzje c--j z ta bronia atomowa , lepiej ocalic ludzi i kraj
dobra trump poddajemy sie
fundusze zaczely zrzut tego co nakupily

Jak weszła fifka 24 do gamepassa to pograłem chwilę na PC, ale olaboga. Obraz się tnie. Na środku boiska ciągle jakieś przerwane linie. Nie wyglądało to zbyt ciekawie. Wy na PC bawicie się w jakieś konkretne ustawienia, żeby gierka dobrze chodziła? Co jak co ale xbox na to nie mogłem narzekać. Wiadomo, zawodnicy ślizgają się jak na łyżwach, ale jednak obraz igiełka.
Ktoś coś?
#fut
Tu masz kompendium wiedzy odnośnie tego jak naprawić te grę. Na 99 procent problem się powtórzy przy fc 25, bo trwa w zasadzie od Fify 20 albo wcześniej, tylko kiedyś jeszcze dało się w to grać bez grzebania w plikach konfiguracyjnych. Na YouTubie też są poradniki jak naprawić grę, jeśli porady z reddita nie poskutkują