Wpis z mikrobloga

Wygodniej grało by mi się na kompie. Pytanie poniżej do osób co grają na PC - mam naprawdę mocnego kompa. W tym roku składany i to za gruby pitos.

Jak weszła fifka 24 do gamepassa to pograłem chwilę na PC, ale olaboga. Obraz się tnie. Na środku boiska ciągle jakieś przerwane linie. Nie wyglądało to zbyt ciekawie. Wy na PC bawicie się w jakieś konkretne ustawienia, żeby gierka dobrze chodziła? Co jak co ale xbox na to nie mogłem narzekać. Wiadomo, zawodnicy ślizgają się jak na łyżwach, ale jednak obraz igiełka.
Ktoś coś?
#fut
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Asymilat https://www.reddit.com/r/EASportsFC/comments/16x2qab/fix_pc_stuttering_gameplay_and_input_delay_nvidia/

Tu masz kompendium wiedzy odnośnie tego jak naprawić te grę. Na 99 procent problem się powtórzy przy fc 25, bo trwa w zasadzie od Fify 20 albo wcześniej, tylko kiedyś jeszcze dało się w to grać bez grzebania w plikach konfiguracyjnych. Na YouTubie też są poradniki jak naprawić grę, jeśli porady z reddita nie poskutkują
  • Odpowiedz
@Asymilat: ja też nie wiem o co chodzi, grałem na początku fify wszystko śmigało a później grałem po jakiejś aktualizacji i spadki FPS jak cholera, nie potrafiłem tego naprawić w ogóle i boje się że teraz na początku będzie to amo
  • Odpowiedz