Aktywne Wpisy

placebo_ +650

mickpl +206
Dlaczego bez dopłacania do kredytów sprzedaż teraz nie istnieje, a sytuacja deweloperów jest więcej niż beznadziejna to chciałbym przedstawić na poniższym obrazku pokazując pozycję takiej typowej osoby w sumie nawet zainteresowanej zakupem tego 36 metrowego apartamętu.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: zdolność
Pobierz
Chciałbym dowiedzieć się gdzie mogę publikować projekty swoich stron internetowych, silników, szablony itd. Mam przez lata stworzoną całkiem przyzwoitą liczbę stron, od wizytówek, po sklepy, strony fanowskie. Dodam że programowanie to hobby, zawodowo zajmuję się zupełnie inną dziedziną analityka finansowa, grzebanie w danych itd. Nie mam zamiaru przebranżawiać się, więc nie obchodzi mnie to czy ktoś zabierze mi moje kody czy coś podpieprzy (na zdrowie). Chciałbym sobie po prostu mieć miejsce do wrzucania tego typu prac. Mam też kilka projektów w figmie. Generalnie jest to jak pisałem hobby.
#programowanie #programista15k #webdesign #informatyka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ale ja mam pracę, jestem z niej zadowolony i nie potrzebuję specjalnych zmian (nie bawiłem się w przebranżowienie w czasach C-19). Po 10 latach, mam święty spokój, robię w niszy, więc po robocie gdy np. nie uprawiam sportu siedziałem nad projektami stron. Kasa? Nie mam 15k, ale naprawdę nie narzekam. Po pewnym czasie człowiek woli mieć mniej, ale nie galopować jak cholerny chomik w klatce. Aczkolwiek