Aktywne Wpisy
wykop +8
Dzień dobry, Wykop! Porozmawiajmy o moderacji (ツ)
Wykop to przestrzeń, w której pasje, pomysły i opinie spotykają się w jednym miejscu. Czasami jednak wymaga to odpowiedniego uporządkowania, a praca moderatora staje się wtedy kluczowa. To wyzwanie polegające na oddzieleniu wartościowego kontentu od spamu, wykrywaniu błędnych tagów i dbaniu o kulturę dyskusji.
W październiku moderatorzy Wykopu obsłużyli aż 33 791 przesłanych przez Was zgłoszeń! 🛡️
Oto
Wykop to przestrzeń, w której pasje, pomysły i opinie spotykają się w jednym miejscu. Czasami jednak wymaga to odpowiedniego uporządkowania, a praca moderatora staje się wtedy kluczowa. To wyzwanie polegające na oddzieleniu wartościowego kontentu od spamu, wykrywaniu błędnych tagów i dbaniu o kulturę dyskusji.
W październiku moderatorzy Wykopu obsłużyli aż 33 791 przesłanych przez Was zgłoszeń! 🛡️
Oto
marta-mac +15
Pewien „Fachowiec” Zrobił takie oto schody.
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
#powodz #wroclaw
Ale sam też nie mam, naleje sobie 3 butelki 5l i będę trzymał kciuki xd
@greeck87: Nie przeszkadza mi, po prostu pytam. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.
@baltonoski: Owszem, nie rozumiesz czemu woda w nieotwartej butelce jest świeża bardzo długo, a taka w otwartej po kilku dniach nie jest bezpieczna do picia.
@baltonoski: po co ludzie kupują wodę na co dzień xd Kupienie sterylnej wody w czasie zagrożenia, gdzie większość ludzi nie ma warunków do jej trzymania przez cały rok wydaje się być najbardziej uzasadnionym zakupu ever poza innymi oczywistościami jak np. bycie w terenie