Aktywne Wpisy

henk +975
jak już wcześniej wspominałem, jedziemy sobie na wycieczkę ze starą, między innymi na Antarktydę. Statek rusza za kilka godzin. W związku z tym symboliczne #rozdajo
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie

źródło: temp_file8004438822248355250
Pobierz
Deathblow +216
Nie bo nie, będziemy walczyć o swój dobytek. Worków nie ma, bo gmina nie dowiozła. A tak poza tym, to i tak worki nic nie dadzą. Mamy mieszkanie nie pierwszym piętrze. Nie ma pomocy, nie ma wsparcia.
No kurde, o powodzi mówi się od czwartku. Ludzie mieszkają nie tyle na terenach zalewowych, ale w pieprzonym polderze.
#powodz #wroclaw #dolnyslask
Mimo że z żywiołem nie da się wygrać
@Tommy__:
@groman43: Chrystusie nazareński, dlaczego oni nie chcą robić to co wykopek sobie rzeczy!? Dlaczego!?
@XanderPLXE: wystaw fakturę zanim odpalisz helikopter.
@2-aminopirydyna: Nie zalewaj. Związek żaden.