Aktywne Wpisy

Cinoski +2

Yuri_Yslin +18
Czasem słyszę "jej, robiłeś systemem zleceniowym chatę i wyszło Ci koło 3500 za metr, jakim cudem tak tanio" - trochę wtedy mam ochotę prychnąć śmiechem, bo osobiście znam ludzi, którzy zrobili znacznie taniej ode mnie i w dodatku ładniejszy dom wybudowali.
Rekordzista wybudował dom do stanu deweloperskiego za 130 koła - w sumie podobny jak mój po prostu a) zrobił większość samemu b) zbudował go w okolicach 2010 roku, gdzie matbudy były tanie
Rekordzista wybudował dom do stanu deweloperskiego za 130 koła - w sumie podobny jak mój po prostu a) zrobił większość samemu b) zbudował go w okolicach 2010 roku, gdzie matbudy były tanie
Czyli w sumie, gdy wyrok stanie się prawomocny, będzie mógł wytoczyć sprawę Wardedze za zniesławienie i teoretycznie powinien ją wygrać, skoro sąd orzekł, że nie doszło do znęcania się nad zwierzętami. Ciekawi mnie, jak poszła druga sprawa dotycząca Polskiego Janusza.
Źródło: https://epoznan.pl/news-news-154865-patostreamer_oskarzony_o_znecanie_sie_nad_zwierzetami_zostal_uniewinniony
#gural #famemma
źródło: pobrane
Pobierz