Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

#konfederacja

@Viado: Dobrze, że to oznaczasz jako #konfederacja. Przypomnijmy, że podczas szczytu kryzysu w 2022 roku, kiedy chciano tymczasowo przenocować Ukraińców na sali gimnastycznej, to pierwszym posłem, który sprzeciwił się udzieleniu pomocy w tych luksusach był Grzegorz Braun.
https://www.nowiny.pl/wiadomosci/190571-posel-grzegorz-braun-w-krzyzanowicach-w-jakiej-sprawie-interweniowal-w-urzedzie-wideo-zdjecia.html
M4rcinS - >#konfederacja

@Viado: Dobrze, że to oznaczasz jako #konfederacja. Przypom...

źródło: Screenshot 2024-09-16 at 12-19-53 Poseł Grzegorz Braun w Krzyżanowicach. W jakiej sprawie interweniował w urzędzie WIDEO ZDJĘCIA • Krzyżanowice Zabełków - nowiny.pl - portal gazeta - Racibórz Wodzisław Rybnik Żory Jastrzębie-Z[...]

Pobierz
  • Odpowiedz
@JohnRamboo ogolnie twoj nick jest idealnym odzwiercdleniem wyborcy konfy. Nawet gorszym bo jestes glupszy niz John Rambo. Wiesz ze woda skupia sie w miejscu. Ale nie wiesz ze wazna nest wysokość na jaka sie skupi czyli ciśnienie. John o tym wiedzial.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kryspin013 albo jestem ślepy, albo nie widzę tu wypowiedzi posłów Konfederacji na temat zbiorników, za to widzę wyżej 1 posła Lewicy.

To że jakiś pej się przykleił do partii nie znaczy, ze partia popiera jego postulaty.

Mogę założyć peja o sraniu do paczkomatu i wklejać sobie Brauna i co to zmieni.
  • Odpowiedz
  • 1
@BoskiPrototyp ale to w takim razie wg Twojej logiki fani Konfederacji od tego peja ze zbiornikami dobrze zrobili

Czy tylko lewica może kasować budowę zbiornika? Zbiorniki lewicy lepsze?
  • Odpowiedz
@Viado: 10x lepiej dać hajs na Ukraińców którzy mordują dla nas ruskie ścierwo niż na kogoś kto się pobudował na terenie zalewowym ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
le to w takim razie wg Twojej logiki fani Konfederacji od tego peja ze zbiornikami dobrze zrobili

Czy tylko lewica może kasować budowę zbiornika? Zbiorniki lewicy lepsze?

@FotDK: nie ... Jestes po prostu za glupi..
.
  • Odpowiedz