Aktywne Wpisy

Zielonykubek +220
Stylizacja na studniówkę, co o niej sądzicie?? #logikarozowychpaskow

źródło: IMG_20250119_094345
Pobierz
Soczi +286
#policja #stopcham #polscykierowcy
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"

źródło: 1000001886
Pobierz
Cześć, kupiłem kilka lat temu dom w okolicy Gołnowskiej/Hermanowskiej we Wrocławiu. Czy te okolice też grożą zalaniem?
#nieruchomosci #wroclaw #powodz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 1000029922
Pobierzźródło: clipboard06_66e1c50a436d01_47486278.jpg
Pobierz@mirko_anonim: sprawdz czy na terenach zalewowych moze znalesc się woda: https://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,miejsca-we-wroclawiu-zagrozone-powodzia-gdzie-moga-wylac-rzeki,wia5-3315-75687.html
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91