Aktywne Wpisy

Ejszyn +497
No krew mnie zalewa przy takich informacjach jak dzisiaj o żałobie narodowej. Wmawiają nam że jesteśmy wolnymi ludźmi, tymczasem umiera sobie możny pan daleko od naszego kraju, a my jesteśmy zmuszeni do rezygnacji ze swoich planów, bo tak xd
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,

AdamF_OG +185
Właśnie dziś minęło mi 7 lat bez alkoholu. Jedna z najlepszych decyzji w moim życiu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#chwalesie #rocznicanadzisiaj #abstynencja #alkoholizm #a-----l #wykopiwo #wygryw #motywacja #motywacjadnia
#chwalesie #rocznicanadzisiaj #abstynencja #alkoholizm #a-----l #wykopiwo #wygryw #motywacja #motywacjadnia
#powodz
Ale to też widać w firmach, mam znajomego projektanta który robi rysunki do Niemiec właśnie. Wcześniej pracował w Polsce. I to są dwa różne podejścia, projekty dla Niemiec mają uwzględnia rozbudowę, jak to będzie za 30-40 lat, itp.
W Polsce ma się zgadzać z prawem i jak najtaniej.
A teraz eksperci policzą, ze tyl i tyle wytrzyma i więcej nie trzeba.
Podobnie np. Tama Hoovera w USA jak była budowana to była od razu z dużym zapasem, a po latach ten beton tam jest jeszcze mocniejszy.
źródło: 1000019505
Pobierzźródło: 93ml3e
Pobierz