Aktywne Wpisy
marta_am +8
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Amigoyamigo +115
Pamiętacie jak pisałem o lasce, która mnie zghostowala za brak auta?
Tl;dr po pół roku się odezwala z przeprosinami i tłumaczeniami, ze tak wyszło i czy chce się spotkać. Ona zaprasza na lody, rower, cokolwiek tylko chce. No ja aż tak glupi nie jestem więc zdawałem sobie sprawę, że pojawił się przystojniejszy typ ode mnie. Może nie było o czym gadać, koleś okazał się totalnym głupkiem, może miał mała faję, a może
Tl;dr po pół roku się odezwala z przeprosinami i tłumaczeniami, ze tak wyszło i czy chce się spotkać. Ona zaprasza na lody, rower, cokolwiek tylko chce. No ja aż tak glupi nie jestem więc zdawałem sobie sprawę, że pojawił się przystojniejszy typ ode mnie. Może nie było o czym gadać, koleś okazał się totalnym głupkiem, może miał mała faję, a może
źródło: GXi6_WaW0AAD00j
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Mam olbrzymi mindfuck. Trump niby prorosyjski ale wytrzymał NS2. Pierwsze co zrobił Biden po wygraniu wyborów to dał zielone światło na certyfikację rury. Kto tu w rezultacie jest prorosyjski?
Po czynach ich poznacie
nikt nie bierze tych obelg na poważnie, oprócz tłustowłosych wyborców koalicji którzy lubią szastać tymi hasłami na lewo i prawo
Trump n--------a Niemców po kasku i nam jest to na rękę.
@Janusz_Conway:
Trump nie zatrzymał Nord Stream 2, bo został od zera ukończony w 90 procentach za jego prezydentury. Zamiast uśmiercić projekt, administracja Trumpa odrzuciła lata dwupartyjnych apeli Kongresu o nałożenie sankcji w celu powstrzymania projektu. Dopiero gdy sfrustrowany Kongres uchwalił obowiązkowe sankcje, w końcu podjęła konkretne działania. Ale
@to_nie_tak_jak-myslisz: i bot z neuropy :) ten nade mną tak samo
@4x80: https://tvn24.pl/swiat/jd-vance-ujawnil-plan-trumpa-na-zakonczenie-wojny-w-ukrainie-st8084294
https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_interference_in_the_2016_United_States_elections
Ale wiem że zaraz wszystko wyprzesz albo zignorujesz, ewentualnie napiszesz że to wszystko to fałsz i fajrant dla ciebie. Normalka u psycho prawicy.