Wpis z mikrobloga

• 0
@pedro-lbn: pewnie przyszedł Pasztermak und Arapzor i zaproponowali propozycję nie do odrzucenia, dlatego tak długo była przekładana data publikacji, pewnie kompletnie inny film zobaczyliśmy
  • Odpowiedz
@pedro-lbn: on 100 filmikow potrzebuje bo na 2 rzeczy ktore u wardegi odpowiedzial byly tak beznadziejne ze ja nie wiem co powiedziec. dziewczynka mowi ze ma wystarczajaco lat to mozna 14stce penole wysylac? jakbys stal w wieku 19 lat na kasie i dzieciakom lat 14 a-----l sprzedawal na slowo to co git bo mowili ze maja 18? nic odnosnie tego ze mieli rangi na discordzie i kazdy wiedzial ile mial
  • Odpowiedz
@azael89 wisi mi to jak było i przestań mnie wołać jak nie masz nic sensownego do dodania. "dziewczynka" która się podawała za dorosłą i nie da się tego zweryfikować to nie chłopaki które mutacji nie przeszły gdzie na starcie się takich w--------a z ts. Mnie bardziej interesuje kwestie u------a federacji, bo to wszystko by się zgadzało, a cały ten cyrk z pdf to idealna opcja.
  • Odpowiedz
@pedro-lbn: jak nie da się zweryfikować? toż boxdel gadał z nią na msgerze na facebooku są zdjęcia, wiek i znajomi widoczni. Czego więcej potrzebowałbyś do zweryfikowania czy ktoś ma te 18 lat czy nie ma toż rozbieżność też duża to nie 17stka udająca 18stkę tylko 14stka. Szczególnie żeby żartować w taki sposób wysyłając zdjęcia penisów to musisz trochę tą osobę znać czy coś szczególnie jak jesteś osobą publiczną... bo ja
  • Odpowiedz