Wpis z mikrobloga

#motoryzacja #toyota

ale mi się spodobała ta zabawka, jest to warte tej ceny? Mam auto do jazdy na codzień, pytanie czy jest to później sprzedawalne i czy będzie się to nadawało do jazdy przez cały rok, bo nie planuję trzymać pod kołdrą. Światła i silnik z tyłu robią robotę (ʘʘ)

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/toyota-mr2-pierwszy-wlasciciel-w-pl-bardzo-dobry-stan-ID6GHT2V.html
sicknature - #motoryzacja #toyota

ale mi się spodobała ta zabawka, jest to warte tej...

źródło: obraz_2024-09-16_002754143

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sicknature: 150 KM? Kryzys wieku średniego? Taki samochód brak nowoczesnych technologii może rekompensować mocą i wyglądem. Ten mocy nie ma, a wygląd? Może czerwony by lepiej wyglądał.
  • Odpowiedz
@sicknature: Nie jest warte swojej ceny, a w ciągu pół roku i rozwalisz się na prostej drodze. Taniej wyjdzie Cię Celica V, a sprzedać później łatwiej. Patrząc z kolei na wzrost ceny Celic w ciągu ostatnich 3 lat, to procentowo też jest to lepsza inwestycja niż mr2
  • Odpowiedz
@sicknature: długo się nosiłem z kupnem takiego czegoś. Ale odechciało mi się jak popatrzyłem na ceny aut i części, z których wiele w ogóle jest nie do DOSTANIA, może poza Japonią czy USA.

Sprzedawane będzie jak najbardziej, ale na daily to głupi pomysł.
  • Odpowiedz